Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EhAL-DjX0AIHDHz

Eger sans bulursa the next big thing olur.

Yaw su klavye sorunu benden yana mi sorunlu forumdan yana mi yaw kudurttu beni su olay 2 haftadir.Yanlis bisey yaziyorum tam silecem ekranda klavye kayboluyor.Firefoxta ayni sorun yok ama orasida cok kotu chroomede ve sadece forumda oluyor bu durum

Fatih Terim cikip

-Net olarak 3 orta saha ve 1 sol kanat istiyorum dese
-Yunus Akgün, Süleyman Lus, Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Kerem Aktürkoglu'na bu sene sans vermeyi düsünüyorum dese

Herkes mutlu olurdu. Bu Ogulcan kadar kanat yok sanki bizde. Lüzumsuz Jimmy ve Senerleri falan niye aldirdi?

Fatih Terim cikip

-Yunus Akgün, Süleyman Lus, Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Kerem Aktürkoglu'na bu sene sans vermeyi düsünüyorum dese

Herkes mutlu olurdu. Bu Ogulcan kadar kanat yok sanki bizde. Lüzumsuz Jimmy ve Senerleri falan niye aldirdi?
Ya gördük. Kerem dışındakiler birde Ali Yavuz dışındakiler çöpten öte gitmiyor.

Fatih Terim cikip

mention attım sana. dikkate al :asd:

Net 5 yada 6 isim gerekiyor. Aksi takdirde sezonu komple çöpe atabiliriz. Muslera(döneceğini varsayarsak) Marcao-Luyindama-Saracchi-Omar-Falcao bunların yanına aynı kalitede 5 tane net transfer gerekiyor.
Abi bunlar 1 tane yapamiyor 5-6 tane nasil yapsin. 3 orta saha 1 hizli kanata raziyimda adam satamiyor bunlar

2 orta saha ve bir pir pir kanat lazim ama öncelik bize bunlari yapacak bir YÖNETIM lazim yoksa gecen seneyi araris nett

Zengin biri niye el atip bu muhtesem üclümüzü postalamaya yardimci olmuyor ya. Ali Kocun ve Azizin yaptigini bir kere biz yapalim ve Babel, Feghouli ve Belhandadan kurtularim.

Takıma enerji lazım çok statik şu an
Bir defa 2 orta sahamızı almamız lazım
Belhandayı yollamak lazım
Feghouli kendini toparlar mı bilemem ama o da soru işareti
Bu yüzden 2 hızlı kanat daha şart gibi
Onca laf edilen Arda'nın da bu sene işimize yarayacağını düşünüyorum
Falcao'nun aklı başka yerlerde Diagne'yi izleyemedik daha. Bir transfer de forvete mi lazım diye düşünmüyor değilim
Şimdi diyeceksiniz ki neyle yapacaksın ?
Bunun planlamasını yönetimin şimdiye kadar yapması lazımdı. Yapmadıysa bile şu andan itibaren transferde büyük riskler almamız lazım.Bakın ilk maça 9 gün kaldı. Bu yıl böyle geçmez.

Hürriyet Güçer ve Sedat Ağçay gelsin. Futbolu bıraktılarsa da gelip başlasınlar antremana. Yetişirler her türlü.

Abi bunlar 1 tane yapamiyor 5-6 tane nasil yapsin. 3 orta saha 1 hizli kanata raziyimda adam satamiyor bunlar
Sonra Tag açan taraftara Transfer Taraftarı diye hakaret ediliyor. Transferi kendi evimize değil Gönlümüzün Kralına istiyoruz. Anlamıyorlar ki !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt