Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih terim italya'dan 2 adam alsa da ilk 11i doldursak

yoksa bunlarin bir sey yapacagi yok

1.1 milyon euro alacakmış. Bir de euro fener için 5.6 TL'imiş.
Ahahha götümle gülüyorum fenerlilere.
Onları ilgilendirmiyorki batacaklarına da inanmıyorlar çünkü bugüne kadar yaptıkları her pislik yanlarına kar kaldı. Devlet izin vermez kurtarır diye düşünüyorlar umursamıyorlar. Buradaki sorun bu haksızlıkların hiçbirinin haber olmaması, hiçbir soruşturma açılmaması ve haliyle hiçbir cezasınında olmaması.

Yalnızca unuttukları Allah'ın adaleti işliyor. Mevlam bunlara arefeyi gösteriyor bayramı göstermiyor. Lanet gibi üzerlerinde sportif başarısızlıklar müsibet gibi iniyor.

Ali naci ve rodop kullanışlı elemanlar. Hatirlayin rodop 2 genc gelecek diyor haftalardir bir nevi zaman kazandırıyor yönetime. Ali naciye de apo demiştir gir bakalim ndiaye haberi ne tepki geliyor. Bu adamlara o kadar haber verdiler ki şimdi yönetim ne dese yapmak zorundalar. Hayir ben haber yapamam diyemezler ha derlerse bir daha haber falan alamazlar

Sırf taraftarin tepkisi yuzunden iptal ettiler. Ali Naci Küçük'ün haberi dogruydu. Boyle bir vasıfsız kepaze yönetim gelmedi.

Ali naci ve rodop kullanışlı elemanlar. Hatirlayin rodop 2 genc gelecek diyor haftalardir bir nevi zaman kazandırıyor yönetime. Ali naciye de apo demiştir gir bakalim ndiaye haberi ne tepki geliyor. Bu adamlara o kadar haber verdiler ki şimdi yönetim ne dese yapmak zorundalar. Hayir ben haber yapamam diyemezler ha derlerse bir daha haber falan alamazlar
Guzel kurgu rtsh.

Ne gündemi ya para yok para. Badou 2.5tan aşağısına mal olmazdı, para yok diyenler taraftarın alacağı atkıya bel bağlayanlar seneye olmayacak adam için nabız mı yoklar.

Ortada plan yok, program yok, yönetim yok, hiç bir şey yok.

Orta sahasız kalacağımızı göre göre aramadılar bile muhtemelen. Mert Hakan'a 300 bin euro vermedik diye şov yapıyorlar anca.

Ne gündemi ya para yok para. Badou 2.5tan aşağısına mal olmazdı, para yok diyenler taraftarın alacağı atkıya bel bağlayanlar seneye olmayacak adam için nabız mı yoklar.

Ortada plan yok, program yok, yönetim yok, hiç bir şey yok.

Orta sahasız kalacağımızı göre göre aramadılar bile muhtemelen. Mert Hakan'a 300 bin euro vermedik diye şov yapıyorlar anca.
keske durus degil kurus olsaydi be abi :D

Seçip beğenelim güncel transfer listemiz.
Screenshot_2020-09-06-13-51-33-805_com.android.chrome.webp
Screenshot_2020-09-06-13-51-28-312_com.android.chrome.webp

Butun kulüp tatil yapiyor sız transfer bekliyorsunuz.

Bal gibi doğruydu o haber korkaklar gördüler tepkiyi vazgeçtiler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt