Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske tepki görmeseydi badou. Baska adam alamayacagiz.gibi bari ndiaye olsaydi

hedef23

Badouya tepki verenler niangolan gelecek diye mum yakan herifler ile ayni

Gelsin iste badouboy isimizi gorurdu

Badouya tepki verenler niangolan gelecek diye mum yakan herifler ile ayni

Gelsin iste badouboy isimizi gorurdu
belhanda satılmazsa 2 orta saha alabiliyoruz birinin badou olması kötü olurdu ama belhanda satılsa gelsin isterdim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyonlar ligi geliri yok , kombine geliri yok.

Sponsor gelirlerin ve Yayıncı kuruluş gelirlerin var sadece.

40 - 42 milyon euro civarı giderin olacak. Bu gelirler bunu karşılayamayacağı için daha fazla eksi basıp idari yönden ibra olmamaya gözleri yemiyor.

Eldeki oyuncuları satamıyorlar son günlere kalmadan alacaklarına karşılık birilerini gönderirlerse o zaman transfer olur.

Yoksa benim ümidim yok açıkçası transfer için.

Şampiyonlar ligi geliri yok , kombine geliri yok.

Sponsor gelirlerin ve Yayıncı kuruluş gelirlerin var sadece.

40 - 42 milyon euro civarı giderin olacak. Bu gelirler bunu karşılayamayacağı için daha fazla eksi basıp idari yönden ibra olmamaya gözleri yemiyor.

Eldeki oyuncuları satamıyorlar son günlere kalmadan alacaklarına karşılık birilerini gönderirlerse o zaman transfer olur.

Yoksa benim ümidim yok açıkçası transfer için.

2-3 de satılık muhabir bulunsun ver muhabirim bu hafta 2 transfer geliyor yap muhabirim oyuncuyla anlaşıldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

s.a

1599390734994.webp

Kimse transfer şovu beklemiyor, paran yoksa falcao ya 5 milyon yıllık vermeyeceksin. Belhandayı tutmayacaksın , adam gibi altyapı kurup ve scout işini çözeceksin.

Çoğu anadolu klübü bizden daha iyi yönetiliyor.
Bu kadar imkanı , taraftarı olan bir kulüp ancak bu kadar kötü yönetilir. İnsanları soğuttunuz heyecan bırakmadınız.Yazıklar olsun size.

Ben merak ediyorum platform aboneliklerini yenilen taraftar var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt