Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.386
- 25.719
- 2.598
Keske tepki görmeseydi badou. Baska adam alamayacagiz.gibi bari ndiaye olsaydi
hedef23
hedef23

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

tuhaf ama gercek bu sefer kavganin icinde deildim xdEkli dosyayı görüntüle 92486
Kavga sonunda böyle olduğun söyleniyor Musap
6 gun sonra lig maci var hocamız iki gün tatilde. O da güzel.
Ayak tenisi maçlarını kim yönetiyor rengdas ben onun stresindeyim.Deneyeceği oyuncu mu var adamın sinir krizi geçirmese bari
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
belhanda satılmazsa 2 orta saha alabiliyoruz birinin badou olması kötü olurdu ama belhanda satılsa gelsin isterdimBadouya tepki verenler niangolan gelecek diye mum yakan herifler ile ayni
Gelsin iste badouboy isimizi gorurdu
Ayak tenisi maçlarını kim yönetiyor rengdas ben onun stresindeyim.
Sporx den detaylari ögrenebilirsinRenktaşlar bankalar birliği 5 yıllık vadeyi 2 yıl ödemesiz 12 yıla çıkarmış konu hakkında bilgisi olan var mı
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonlar ligi geliri yok , kombine geliri yok.
Sponsor gelirlerin ve Yayıncı kuruluş gelirlerin var sadece.
40 - 42 milyon euro civarı giderin olacak. Bu gelirler bunu karşılayamayacağı için daha fazla eksi basıp idari yönden ibra olmamaya gözleri yemiyor.
Eldeki oyuncuları satamıyorlar son günlere kalmadan alacaklarına karşılık birilerini gönderirlerse o zaman transfer olur.
Yoksa benim ümidim yok açıkçası transfer için.
fenerin kupa torenine bak yav hahahahah o herif ne ayak niye boyle bi sey yapiyonuz yav hahah![]()
Korkarımki sonunda iş oraya gelecek badu jozef olaydı bari diyeceğiz.Keske tepki görmeseydi badou. Baska adam alamayacagiz.gibi bari ndiaye olsaydi
hedef23![]()
Küçük lig topcusu, patlar burda
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi