- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
fatih terim italya'dan 2 adam alsa da ilk 11i doldursak
yoksa bunlarin bir sey yapacagi yok
yoksa bunlarin bir sey yapacagi yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onları ilgilendirmiyorki batacaklarına da inanmıyorlar çünkü bugüne kadar yaptıkları her pislik yanlarına kar kaldı. Devlet izin vermez kurtarır diye düşünüyorlar umursamıyorlar. Buradaki sorun bu haksızlıkların hiçbirinin haber olmaması, hiçbir soruşturma açılmaması ve haliyle hiçbir cezasınında olmaması.1.1 milyon euro alacakmış. Bir de euro fener için 5.6 TL'imiş.
Ahahha götümle gülüyorum fenerlilere.
Guzel kurgu rtsh.Ali naci ve rodop kullanışlı elemanlar. Hatirlayin rodop 2 genc gelecek diyor haftalardir bir nevi zaman kazandırıyor yönetime. Ali naciye de apo demiştir gir bakalim ndiaye haberi ne tepki geliyor. Bu adamlara o kadar haber verdiler ki şimdi yönetim ne dese yapmak zorundalar. Hayir ben haber yapamam diyemezler ha derlerse bir daha haber falan alamazlar
keske durus degil kurus olsaydi be abiNe gündemi ya para yok para. Badou 2.5tan aşağısına mal olmazdı, para yok diyenler taraftarın alacağı atkıya bel bağlayanlar seneye olmayacak adam için nabız mı yoklar.
Ortada plan yok, program yok, yönetim yok, hiç bir şey yok.
Orta sahasız kalacağımızı göre göre aramadılar bile muhtemelen. Mert Hakan'a 300 bin euro vermedik diye şov yapıyorlar anca.

Kavgaya gel...
keske durus degil kurus olsaydi be abi![]()
Hoca: oo unlu ordinaryus prof. ahmet boyle istiyorsa kalayim mademHoca orda kal gelme