Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mario Götze hayırlı olsun diyelim :D
Egx4e5NX0AMiy1t

Ulan sabah sabah, kalktım bir Twitter a bakayım dedim, 28.geleneksel ağustos ayı fener şampiyon festivalleri başlamış yine, Antalyasporu yenmişler hazırlık maçında olay da buymuş, neyse Allahtan akıllanmıyorlar. Ha bizim yönetim orta saha almazsa bizde de iş yok o ayrı ama 32 yaş ortalaması ile sezon ortasını zor görecekler ama haberleri yok

Ulan sabah sabah, kalktım bir Twitter a bakayım dedim, 28.geleneksel ağustos ayı fener şampiyon festivalleri başlamış yine, Antalyasporu yenmişler hazırlık maçında olay da buymuş, neyse Allahtan akıllanmıyorlar. Ha bizim yönetim orta saha almazsa bizde de iş yok o ayrı ama 32 yaş ortalaması ile sezon ortasını zor görecekler ama haberleri yok

Bunların akıllanması zor çünkü beyin yerine saman dolu hepsinin kafası.

Adamlar Sampiyonluk havasinda

Sabırla transferleri bekliyorum ve bekleyeceğim. Yangın yok benim tarafta daha. :)

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Fatih

Abdel Luyindama Marcao Saracchi

Feghouli Seri Ndiaye Arda

Mata
Falcao

Fierontina'dan Marco Bennasir'i kiralık olarak istemişiz

Tuttosporta göre Fausto Vera ile ilgileniyormuşuz
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydin Renkdaşlar,
Bugün dana'nın kuyruğu kopacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt