Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim olası bir fb maçının kötü skorla bitmesiyle gidecektir.

Yeni nöbet açılmış ama maalesef bu nöbette de bir bok olmaz.

Fenerbahçe li kardeşlerimiz yine kendilerini şampiyon ilan etmişler.

bittik kuruduk bee.

1598942094697.webp

MUSLERA
OMAR LUYINDAMA MARCAO SARRACHI
EMRE CANA DZEMAILI PINO
CULIO
FALCAO​

Var bir hayalimiz ama...

Dün Yusuf Günay'ı dinledikten sonra Kuzey Kore vari sıkıyönetimin egemen olduğu bir kulüp havası edindim.Herkes sus pus adeta mum olmuş, gazeteciler haber alamıyor, içerde sürekli bir cadı avı, baskı-korku-gerilim tavan yapmış, hazırlık maçı dahi saatler sonra yayınlanıyor vs...Böyle ortamlarda insanlar rahat çalışamaz, kısa vadeli herkes korkudan performans verir ancak uzun vadede huzursuzluk nedeniyle performans ve verim düşer.Tüm dünyada 30 milyondan fazla taraftarı yine milyonlarca sempazitani olan bir kulübe bu kapalı rejim stratejisi yakışmıyor.

Fenere laf ediyorsunuz ama bir kendi takımımız çok iyi değil. Bugün en güvendiğimiz stoperde bir sakatlık ya da ceza olsa Donk 'tan başka kimse yok. Ortasaha yok gibi bir şey. Kanatlar Emre dışında yürüyen topçular. Forvet sakatlamazsa Falcao ve kırık Diagne.

Fenere laf ediyorsunuz ama bir kendi takımımız çok iyi değil. Bugün en güvendiğimiz stoperde bir sakatlık ya da ceza olsa Donk 'tan başka kimse yok. Ortasaha yok gibi bir şey. Kanatlar Emre dışında yürüyen topçular. Forvet sakatlamazsa Falcao ve kırık Diagne.

Fenerbahçe eğer basında bahsi geçtiği gibi Visca ve Kalu'yu alırsa o zaman bir şeye benzer.
Şu anda hala aksaklar, bizim gibi.
savunmaları da soru işareti.

Öyle deme r.dasım 2 senede 38 tane transfer yaptılar. Daha transfer mi istiyorsunuz?

Daler Kuzyaev
Giacomo Bonaventura
Kevin Stewart
Markus Henriksen (Geçen sezon neden çok oynamadı anlayamadım)

Boşta ve "belki" işe yarar önlibero ve ortasaha oyuncuları bu şekilde..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt