Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
61di gol son 2 maçta 64 olmuş.al hilal de 80 maçta 64 gol 10 asisti var
Buraki begenmeyen biriyim zaten yanlisi duzelttim.Bu mesajımda takıldığın kısım bu mudur? bir kez değil bir tek bizimle şampiyon oldu
Burak ta aynı ne kadar fazla gol atarsa takım okadar aşağı gider.
Bafetimbi Gomis, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 87 maçta 73 gol ve 14 asistlik performans gösterdi.
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir fener takmıyor benim gözlemlediğim.
nadani terk etmeden yarani arzulamayalim
inşallah şu bedevi de gider de sadece istatistik olarak anarız yoksa her gün küfür edeceğizBafetimbi Gomis, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 87 maçta 73 gol ve 14 asistlik performans gösterdi.
paragöz hainmiş. 500-600 bin fazla vermemek için sattık.
yerine giren kazıkları ben sayamadım yaw
Transfermarkt'ta 80 maç 64 gol 10 asist var, 7 maç daha vardır ordan burdan twitter'da paylaşılmış öyle.Hangi turnuvada kaç gol atmış?
Baktım istatistiklere ne o kadar maçı ne de o kadar golü var.
bordo maclari falandir herhEn son ne zaman avrupa ligi gruplara kalmisiz bilen var mi?
O sayılar paylaşıldığında 78 maçı vardı Gomisin, yeni 80 oldu.Transfermarkt'ta 80 maç 64 gol 10 asist var, 7 maç daha vardır ordan burdan twitter'da paylaşılmış öyle.
is bilmez herifler bizi yine elaleme rezil edecek
bu yönetimin bizi 1 yildir düsürdügü aciz duruma ne demeli
eldeki tek forveti 2 forvet alacagiz diye gönderip kimseyi alamazlar
yiginla kiralik oyuncuya deli garanti ücret öderler
50 milyon euro üstü bütce ile 6.yaparlar
6.bitiren takima takviye yapmadilar, ki o orta saha bile yok a en kısa zamanda rtik elimizde.
bile bile hainlik
3 maçta havlu atmayız.
ilk maçta atarız.
bu kadronun champ olma ihtimali yok.
Senin olup bittigin trabzona bu sene milyon kere hediye ettiler sampiyonlugu ustelik 8 10 puan fark yokken ustelik o sezon bizim kadar dogranmayip damadi arkalarina almalarina ragmen. Bu kadar kolay madem olsalardi ya.
Baskasi yapsa ulan ne vatakambeck dersin bize olunca hediye ettiler panpa xd dersin