Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nadani terk etmeden yarani arzulamayalim
akasya-durağı-sinan-1.webp

Yanlis gomisin gonderilmesi degil yerine adam konamamasidir

İmza parasiyla bir yilda 6 milyon euro civari aldi. Net olarak 3.350 aliyordu sanirim bu hayatinda kazanmadigi paraydi 33 yasindayken. Sikintili donemde zam isteyip surat yapinca da gonderildi. Demek ki arabistandan farkli gormuyordu burayi

Forumda can sıkıntısından yine Gomis mevzusu hortlamış. Dejavu yaşıyorum..

En son ne zaman avrupa ligi gruplara kalmisiz bilen var mi?

is bilmez herifler bizi yine elaleme rezil edecek
bu yönetimin bizi 1 yildir düsürdügü aciz duruma ne demeli
eldeki tek forveti 2 forvet alacagiz diye gönderip kimseyi alamazlar
yiginla kiralik oyuncuya deli garanti ücret öderler
50 milyon euro üstü bütce ile 6.yaparlar

6.bitiren takima takviye yapmadilar, ki o orta saha bile yok a en kısa zamanda rtik elimizde.

bile bile hainlik

Bu adamlar bu saatten sonra kimi alırlarsa alsınlar istifa etmelidir.

Ama şimdi bunlar iki transfer yapacak bizim taraftarın geneli adım gibi biliyorum futbolcuları kim olursa olsun süper yıldız yapacak.Kadro zaten iiyiydi.Bunlarla birlikde net şampiyonuz diyecekler.Ve başkan ve yönetici güzellemeleri yapılacak.

sezon ortasında işler kötü gidince ilk bunlar yönetime sövecek..Her sene aynı halt olur mu.
şu koca klüp senelerdir.adam ggibi başkan ve yönetim çıkaramadı.Bundan sonra bu taraftar ve genel kurul yapısıyla çok zor çıkar.
Ama bulana kadar devam yapacak birrşey yok.

Senin olup bittigin trabzona bu sene milyon kere hediye ettiler sampiyonlugu ustelik 8 10 puan fark yokken ustelik o sezon bizim kadar dogranmayip damadi arkalarina almalarina ragmen. Bu kadar kolay madem olsalardi ya.
Baskasi yapsa ulan ne vatakambeck dersin bize olunca hediye ettiler panpa xd dersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt