Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim facia gördüğünüz gibi ama D.Ö. yönetimiyle bu yönetimin transferlerini kıyaslayan çok büyük ayıp ediyor.

Özbek zamanında ffp yoktu. İstenilen bonservis şak diye verilebiliyordu.

Harcama limiti de yoktu. Tolga Ciğerci'ye bile 2 milyon euro maaş verebiliyordu.

Bir de şey diyorlar, "iyi ama Özbek döneminde bonservis farkı çok yüksek değil." Ya kafadan 40 milyon harcayabildikten sonra elbet dönüş alabilirsin ama ffp varken değil bu 40 milyonu, satmadan 5 milyon harcasan büyük riske giriyorsun.

D.Ö. rahat rahat harcadı. Onun cezasını şimdiki yönetim çekiyor. Bir de üstüne "keşke Dursun Özbek olsa" postları görüyorum. Valla böyle adaletsizlik olmaz bak yanarız arkadaşlar yapmayın lütfen.
Yazan ya çocuktur yada balık hafizalidir

Serbest ve bizde iş yapma ihtimali yüksek olan ortasahalar :

Kevin Stewart - Ortasaha, Stoper , Sol bek (26 yaşında, son kulübü Hull City)
Luis Munoz - Ortasaha, Stoper, Sağ bek (23 yaşında, son kulübü Malaga)
Gianelli İmbula - Ortasaha (27 yaşında, 1-2 sezon önce istemiştik)
William Vainqueur - Ortasaha (31 yaşında, 1-2 sezon önce istemiştik, 1 yılığına ve uygun maliyetle alınabilir)
Giacoomo Bonaventura - Ortasaha (31 yaşında, son kulübü Milan)
Alex Garcia - Ortasaha (23 yaşında, son kulübü Man City/Mouscron - kiralık)
Arnaud Lusamba - Ortasaha , Sol kanat ( 23 yaşında , son kulübü Nice )
Mario Götze - Ortasaha, Forvet (28 yaşında, son kulübü Dortmund)
Tom Carroll - Ortsaha , sağ/sol kanat (28 yaşında, son kulübü Swensea)

Son düzenleme:
Tamam dursun bok yedi acaip igrenç sözleşmeler verdi kabul de oyuncu satmanında binbir türlü yolu var bizim yönetim düzgün yöntemlerden başka halt bilmiyor oyuncuya teklif gelecekte oyuncu ikna olacakta satılacakta bu tip sorunlu oyuncuları satmanın binbir türlü yolu var

Menajerin birini çağırır iyi bir komisyon yedirip teklif getirirsin
Teklif geldiğinde karşı klüp yıllık ücreti fazla dediğinde aldığın bonservisten pay verip yıllık ücretinin bir kısmını verirsin alacaklarına karşılık.
Veya kiralık gönderip Alacaklarına karşılık bonservis bedeli alabilirsin ki bir tek bunu yaptık babel de

Sat kurtul kardeşim kardan zarar et napıcaksın elde tutup çok beceriksizler cidden katakulli bilmiyorlar

15/16 ve 16/17 deki orta saha sorununun benzerini yasayacagiz bu gidisle, bu sezonu da cöpe atiyorlar göz göre göre.

Allahin beceriksizleri.

mecbur kalıp alt yapıdan birini atıp oynatırız knk. tutar muhtemelen o çocukta. ve içimizde çözdük deriz.

ortamlarda gençlere şans veriyoruz diye şanımız yürür

Rezillikleri hazir olun

neftci bize yener

llk 8 haftada havlu atariz

Serbest ve bizde iş yapma ihtimali yüksek olan ortasaha oyuncular :

Kevin Stewart - Ortasaha, Stoper , Sol bek (26 yaşında, son kulübü Hull City)
Luis Munoz - Ortasaha, Stoper, Sağ bek (23 yaşında, son kulübü Malaga)
Gianelli İmbula - Ortasaha (27 yaşında, 1-2 sezon önce istemiştik)
William Vainqueur - Ortasaha (31 yaşında, 1-2 sezon önce istemiştik, 1 yılığına ve uygun maliyetle alınabilir)
Giacoomo Bonaventura - Ortasaha (31 yaşında, son kulübü Milan)
Alex Garcia - Ortasaha (23 yaşında, son kulübü Man City/Mouscron - kiralık)
Arnaud Lusamba - Ortasaha , Sol kanat ( 23 yaşında , son kulübü Nice )
Mario Götze - Ortasaha, Forvet (28 yaşında, son kulübü Dortmund)
Tom Carroll - Ortsaha , sağ/sol kanat (28 yaşında, son kulübü Swensea)

İmbula şu saatten sonra anca Ümraniyesporda falan oynar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim facia gördüğünüz gibi ama D.Ö. yönetimiyle bu yönetimin transferlerini kıyaslayan çok büyük ayıp ediyor.

Özbek zamanında ffp yoktu. İstenilen bonservis şak diye verilebiliyordu.

Harcama limiti de yoktu. Tolga Ciğerci'ye bile 2 milyon euro maaş verebiliyordu.

Bir de şey diyorlar, "iyi ama Özbek döneminde bonservis farkı çok yüksek değil." Ya kafadan 40 milyon harcayabildikten sonra elbet dönüş alabilirsin ama ffp varken değil bu 40 milyonu, satmadan 5 milyon harcasan büyük riske giriyorsun.

D.Ö. rahat rahat harcadı. Onun cezasını şimdiki yönetim çekiyor. Bir de üstüne "keşke Dursun Özbek olsa" postları görüyorum. Valla böyle adaletsizlik olmaz bak yanarız arkadaşlar yapmayın lütfen.

Dursun Özbeke haksizlik yapiyorsun Adam sampiyon olan kadroyu kurdu. Fazla harcamis Evet harcadi ama daha fazlasini harcayip 7. olanlar da var. Nasil mi yönetti eyv. Bok gibi yönetti orasi ayri

Defans arkasina kosan rakip defansi bozacak adam lazim ama biz dejavu yasamak istiyoruz.

Aynen dediğin özelliklerde ve bire birde etkili hızıyla rakibin dengesini bozacak oyuncu şart.
yani fark yaratacak oyuncu.Falcao kesin oynayacak.Birde kanatlar ağır olursa çok sıkıntı çekeriz.Gerçekten bunları yazarken bende dejavu yaşıyorum.Bu kadar göstere göstere hata yapmazlar inşallah diyorum ama malesef yapacaklar.Çünkü Galatasaray umurlarında değil.

Galatasaray bu ülkenin en büyük takımıysa özellikle ileride fark yaratcak oyuncuları olmalı.Emre ve ardayla olacak iş değil.Bu isimler kötü demiyorum az çok katkıda sağlarlar..Ama çok ciddi fark yaratamazlar.

Anlamadığın kısmı anlatayım burak iki sezonda da başrolde değildi.Tüm takım burağa endeksli değildi
geçen seneki beşiktaş gibi trabzondaki sezonları gibi snejdeir drogba umut bruma elmander gibi adamlarla oynadı tek forvet burağı bırakıp takımı onun üzerine kurayım dedinmi adam kendi istatistiğini çıkarıyor ama takımda başarılı olamıyor bu kadar basit kabul etmekte zorlanmanı anlamıyorum
sen kıvırıyorsun ne kadar gol atarsa takım o kadar aşağı gider dedin öyle bir şeyin olmadığını gösterdim. 1 şampiyonluk mevzusuna falan girmiyorum bile zaten. uygun oyuncular koyarsan diagneyle de olursun şampiyon burakla da olursun ikisiyle de oldun zaten. etrafındakiler sağolsun demekle olmuyor o iş. ha bana da kalsa elmander sörloth vedat gibi adamları tercih ederim ayrı

Josef+Souza+Japan+v+Brazil+_V0uMK6a6Ebl.jpg

Gelsin mi?

mecbur kalıp alt yapıdan birini atıp oynatırız knk. tutar muhtemelen o çocukta. ve içimizde çözdük deriz.

ortamlarda gençlere şans veriyoruz diye şanımız yürür

Ben ciddi ciddi Jimmy yi ortaya cekecegini düsünüyorum. Ya da daha vahimi Belhanda-Arda yan yana oynar arkalarinda da Donk.

sen kıvırıyorsun ne kadar gol atarsa takım o kadar aşağı gider dedin öyle bir şeyin olmadığını gösterdim. 1 şampiyonluk mevzusuna falan girmiyorum bile zaten. uygun oyuncular koyarsan diagneyle de olursun şampiyon burakla da olursun ikisiyle de oldun zaten. etrafındakiler sağolsun demekle olmuyor o iş. ha bana da kalsa elmander sörloth vedat gibi adamları tercih ederim ayrı
Neyse senin niyetin beni anlamak değil haklı çıkmak normal hayatımda da senin gibilerle ikili münakaşaya girmem sen haklısın kardeşim ben yanılmışım derim ve geçerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt