Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1599043397366.webp

Durum o kadar vahim ki bu performanslarla kesin gider denilen Feghouli ve Belhanda'nın gideceği bile unutulmuş.
Taraftar hışmından kiralık gönderilmek zorunda kalan ve kiralık gittiği takımda kadro dışı kalan Diagne'den medet umuluyor.
Beğenilmeyen Feghouli'nin yedeği Jimmy Durmaz
2 yıldır futbol oynamayan Arda Turan kaptan olarak sahaya çıkıyor.
Gelecek sene yabancı sınırı olduğu için kaliteli yerli oyuncu alınması gerekildiği es geçilmiş.
Topu taşıyıp servis edecek kanat oyuncu sayısı kısıtlı. Mevcut kanat oyuncuları skora ne kadar katkı sağlar belirsiz.
Bilemiyorum, mali olarak bu yılı en az zararla atlatalım, seneye Uefa ile anlaşmamız bitiyor. Gerekli takviyeleri o zaman yaparız diye düşünülüyor sanırım.

Josef de Souza iyi topçu ama Leminadaki sakatlığın aynısını yaşadı yakın zamanda ve Fenerin bayrak adami gibi bir şey. Büyük Fb efsanesi yani.
Bir yanım Brezilyali Ön Liberolar bizde hep tutuyor gelsin diyor, diğer yanim ya huzursuzluk çıkarsa diyor. Hayırlısı olsun. Nötrüm ben.
FB_IMG_1599043737975.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konuyu tarayıp gizli kuşları tespit edip bana bildir acilen. 25 dakikan var.
Biraz geciktim ama netlestirmem gerekiyordu kimseyi sebepsiz yere suclamak istemem

Onur Adibelli = net kus
Murat saylak = gizli kus

Bu isimler yuzeysel bir taramayla edindigim bilgilerden derlenmistir.

Biraz geciktim ama netlestirmem gerekiyordu kimseyi sebepsiz yere suclamak istemem

Onur Adibelli = net kus
Murat saylak = gizli kus

Bu isimler yuzeysel bir taramayla edindigim bilgilerden derlenmistir.
Bu tespitlerin sebepleri nelerdir acaba, ne yaptılar

Bu tespitlerin sebepleri nelerdir acaba, ne yaptılar
Onur Adibelli zaten kendisi de kabul eder diye dusunuyorum kus oldugunu aciklamaktan cekinecek birine benzemiyor

Ote yandan murat saylak butun cimbomlulari delirtmeyi amaclayan bir ajan, sistematik saldirilarla insanlari cileden cikariyor ve basit cikarimlariyla surekli fatih terim ve yonetim agirlikli olarak galatasaray'a nefretini kusuyor ve fener gibi kus bir kulubu surekli yaliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt