Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.075
- 39.382
- 3.993
An itibariyle lig içinde oyuncu alamayan ve satamayan tek takımız gelenler bizzat kendileri gelmek istediler biz almadık yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
An itibariyle lig içinde oyuncu alamayan ve satamayan tek takımız gelenler bizzat kendileri gelmek istediler biz almadık yani
Türk basını kaynak
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mantıklı iş yapmışsın para her türlü harcanıyor diğer türlü, keşke daha önce altın işine girseydim diyorum harcamalar için güzel bir denge oluşturuyorTekirdağ'da bir arazi vardı. Sattım. Parayı çarçur etmektense Altın'a yatırmak mantıklı idi. Babam gitti Kapalıçarşı'da ham altın aldı. Aklınızda bulunsun en iyi seçeneklerden biri ham altındır. En az iki sene dokunmam ona bakalım. 600 üstü olursa elden çıkartabilirim.![]()
Gelirse ağır taştaş konusu oluruz.@TransferNobeti
Galatasaray ortasaha transferi için İngiltere'deki görüşmelerine devam ediyor. Gündeme gelen son isim Chelsea'nin ortasaha oyuncusu Danny Drinkwater oldu. Transferde belli bir aşamaya gelinirken,oyuncunun bu hafta İstanbul'a gelmesi hedefleniyor
#YönetimUyumaTransferYap
Yanlış cümle ,maiconu 1 paket Marlboro parasına zorla verdikmaiconu sattık
@TransferNobeti
Galatasaray ortasaha transferi için İngiltere'deki görüşmelerine devam ediyor. Gündeme gelen son isim Chelsea'nin ortasaha oyuncusu Danny Drinkwater oldu. Transferde belli bir aşamaya gelinirken,oyuncunun bu hafta İstanbul'a gelmesi hedefleniyor