Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
An itibariyle lig içinde oyuncu alamayan ve satamayan tek takımız gelenler bizzat kendileri gelmek istediler biz almadık yani

@TransferNobeti
🔥 Galatasaray ortasaha transferi için İngiltere'deki görüşmelerine devam ediyor. Gündeme gelen son isim Chelsea'nin ortasaha oyuncusu Danny Drinkwater oldu. Transferde belli bir aşamaya gelinirken,oyuncunun bu hafta İstanbul'a gelmesi hedefleniyor

Tekirdağ'da bir arazi vardı. Sattım. Parayı çarçur etmektense Altın'a yatırmak mantıklı idi. Babam gitti Kapalıçarşı'da ham altın aldı. Aklınızda bulunsun en iyi seçeneklerden biri ham altındır. En az iki sene dokunmam ona bakalım. 600 üstü olursa elden çıkartabilirim. :D
Mantıklı iş yapmışsın para her türlü harcanıyor diğer türlü, keşke daha önce altın işine girseydim diyorum harcamalar için güzel bir denge oluşturuyor

@TransferNobeti
🔥 Galatasaray ortasaha transferi için İngiltere'deki görüşmelerine devam ediyor. Gündeme gelen son isim Chelsea'nin ortasaha oyuncusu Danny Drinkwater oldu. Transferde belli bir aşamaya gelinirken,oyuncunun bu hafta İstanbul'a gelmesi hedefleniyor
Gelirse ağır taştaş konusu oluruz.

Jozwiak icin bunu istiyorlarsa, Moder mimimum 8 isterler

nevzat güzel haber yapmış marcaonun mukavelesinin uzatılması için gündem yaratıyor herif siz de herife kızıyorsunuz... ?

oh şurama fener
ohh burama fener
transfer fener
şov fener

Yedek stoper alamayacağımızı düşünerek hiç begenmesem de Maicon u acaba takımda mi tutsaydik kendisi için ölüp biten takıma 1.43 milyona sattık ya o da ayrı bir başarı

Nevzat bir bok bilmiyor ama Marcaodan tek bir kurus kazanamazsak Bu yönetim yakilir ciddiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt