- 1 Ağustos 2014
- 63.839
- 75.050
- 4.338
Gerginsin üstatGeldi hepsi bodruma kilitledim son gün çıkarırım
Çözümünü biliyorsun.
Yapman gereken tek bir şey var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerginsin üstatGeldi hepsi bodruma kilitledim son gün çıkarırım
1. Geleneksel Gscimbom AssvisionGerginsin üstat
Çözümünü biliyorsun.
Yapman gereken tek bir şey var![]()
millet Araplara 100 TL ye su satıyor , Araplar geliyor bizi yiyor şaka gibiYanlış cümle ,maiconu 1 paket Marlboro parasına zorla verdik
Bizde turkiye polonya avusturya isvec danimarka alt liglerinden alsak, hem alt yapi oyunculari oynasa hem de ozornwafor gibi dusuk maliyetli oyuncular kotu mu olurdu?
Marcao'nun 2 sene daha sözleşmesi var. Yönetim sezon sonu gidiyor. Yani böyle bir ihtimal bile yok neye dayanarak yazıyorsunuz bunu acaba?Nevzat bir bok bilmiyor ama Marcaodan tek bir kurus kazanamazsak Bu yönetim yakilir ciddiyim
Yazdiklarimi neyinizle okudugunuzu merak ediyorumMarcao'nun 2 sene daha sözleşmesi var. Yönetim sezon sonu gidiyor. Yani böyle bir ihtimal bile yok neye dayanarak yazıyorsunuz bunu acaba?
Önce bi anket açalım kim ne istiyorGerginsin üstat
Çözümünü biliyorsun.
Yapman gereken tek bir şey var![]()
Ya beni forumdan yollatacaksın ya da kendini Onur1. Geleneksel Gscimbom Assvision![]()
bu oyunculara bizden başka resmi teklif veren de yok zatenPoznan bu iki herifi iteleyecek bi enayi arıyor resmen. İyi futbolcular olabilirler ona lafım yok ama o ligin oyuncuları o kadar etmez. Özellikle o Wozniak'tan iyi aynı paraya kamyonla oyuncu bulunur gibi bir izlenim verdi bana.
Assvision'u da ankete ekleyelim lütfen.Önce bi anket açalım kim ne istiyor
Ya beni forumdan yollatacaksın ya da kendini Onur![]()
Seni bütün başlıklardan atarım OnurAssvision'u da ankete ekleyelim lütfen.![]()
MOder iyi adam ama kesinlikle 8-10 etmez.8-10a ondan kat ve kat daha iyi yetenekli oyuncular alınır.8-10 çok para.5-6 verebilsek zaten moderden de jozwiaktan da 4-5 kat yetenekli haugeyi alırız.Moder transfer rekoru kırarak ayrılacak gibi demiş ama bize değil. Yaklaşık 8 m teklifi reddetmişler, 10 istiyorlarmış. Jowziak'ta Derby'e gitmiş.
![]()
Jóźwiak o krok od transferu, ponadto Kolejorz poluje na rekord Ekstraklasy
Weszło - Wczoraj Lech Poznań sprzedał Roberta Gumnego do Augsburga za trzy miliony euro plus bonusy na przyszłość. Ale wszystko wskazuje na to, że to nie ostatniweszlo.com
#GaddarCihanSeni bütün başlıklardan atarım Onur![]()