Allah Fatih Hocam a sabır versin . Koskoca Galatasaray ikinci lig futbolcularından kurulu takıma diş geçiremiyor![]()
neden acaba. allah bize sabır versin bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah Fatih Hocam a sabır versin . Koskoca Galatasaray ikinci lig futbolcularından kurulu takıma diş geçiremiyor![]()
Instagram da tvitır da kendi oyuncularımıza küfür eden net şerefsizdir. Ki gerçek Galatasaray'lı kendi oyuncularına küfür etmez.
Yok degilkötü bir sonuç mu avrupa'ya katılma hakkı elde ettik
BelhandaBen size bir seyim falcao 3 5 mac daha boyle oynasin hoca kadro disi birakir
Evet 6. Oldukendise etmeyin. gecen sene de hazırlık maclarında cok kotuyduk. sonra ligde gercek galatasarayı gosterdik.
Falcao top gelmiyor diyenler var. Adam baş başa atamıyor kaleci ile. Son adam topu iskaliyor kontrol edemiyorBen size bir seyim falcao 3 5 mac daha boyle oynasin hoca kadro disi birakir
Belhandayi ben de sevmiyorum hatta nefret ediyorum. Ama fiziken bitik ya da isteksiz degil, beceriksiz. Falcao hem isteksiz hem fiziken bitmis sakatlansam da ciksam.gibi duruyor sahada. Her hareketinden anlasiliyor malesefBelhanda
Neftçi Bakü faciası loading.
yapacak baska bisey yokEkin, vallahi ironinin yeri ve zamanı değil...
kaos severiz amaTaraftarlar şimdiden birbirinr girdi. Bu sezon ne yönetim kalır ne hoca ne de takım.
Bugun falcaoya 3 tane top geldi. 1i Karsi karsiya kiz gibi vurdu digeri yine net kacirdi. Digerinde yukselse alacak birakti resmenFalcao top gelmiyor diyenler var. Adam baş başa atamıyor kaleci ile. Son adam topu iskaliyor kontrol edemiyor
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sefer içimizde patlar abi.kaos severiz ama![]()