Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle orta saha ihtiyacının bas bas bağırdığı bir maç oldu. Kanat için Emre Kılınç geleceği için bişey demiyorum.

Arda Turan ve Marcelo Saracchi uyumlulardi ve bugünün en iyi 2 ismiydi. Daha da iyi olacaklardır hatta Arda-Falcao eski günler gibi uyum sağlayacaklardır diye umut ediyorum.

Feghouli ilk defa bir sezon başı bu kadar Fit gözüktü ama Marianoyu çok aradı ve saçma sapan hareketler yaptı sahada.

Luyindama Marcao ikiliside eskiye göre düşüş olsa da eski formlarını yakalayacaklardır.

Orta saha gelene kadar zayıfız.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Feghouli ve Belhanda den Arap bedevileri bu takımdan gitmedikce ya da kadrodan kesilmedikce bizden bir cacık olmaz Ömer ile Taylan yetersiz ama iyi niyetli ve maaşları düşük en azindan ve yerli iyi birer yedek olur

6 ve 8 numara ile hızlı bir kanat gelmedikçe bu takımdan çok birşey beklemeyin.

https://mobile.twitter.com/yagosabuncuoglu
Fenerbahçe Arnaut Danjuma’yı Bournemouth’a sordu.
• 15 milyon Euro bonservis istendi. Oyuncu da yıllık 2.5 milyon Euro talep ediyor. Eğer kiralama düşünceleri olursa haber verecekler.

TRT SPOR ÖZEL | Fenerbahçe Tolgay Arslan ile sözleşme fesih etme konusunda görüşmelere başladı.

Fenerbahçe Mevlüt Erdinç ile olan sözleşmesini feshetti.

Simdi sira Alper Potuk‘ta .

Bu arada Max Kruse Fenerbahceye 7.5 Mio €luk FIFA‘ya dava acmis!

Bu takımın geçen seneden tek farkı giydikleri formalar ne olacak sanki 2 tane orta saha gelse takım uçacak mı? Hücum hattına bak Arda Feghouli Falcao Belhanda

Fatih Terim geçen senekinden bile daha uyuşuk daha ruhsuz bir takım kurmayı başarmış tebrik etmek lazım

Maçların seyircisiz olmasıyla da birlikte ligin ilk yarısı bittiği zaman ilk 5 içinde olmamız benim için sürpriz olur 7. için filan mücadele ederiz

Falcao top gelmiyor diyenler var. Adam baş başa atamıyor kaleci ile. Son adam topu iskaliyor kontrol edemiyor

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 aydır bunu anlatmaya çalışıyorum. O eski falcao nün zerresi kalmamış. Yok çok az oynayıp 10 gol atti diyorlar. Gollerin 3 tanesi rakibe carpti girdi. 2 3 tane penalti. Geriye kalanı boş kale yada ceza sahası içinde tek vuruş. Adamın doğru dürüst tak diye net kafa vurusu bile yok. Karşı karşıya da bir sürü kaçırdı. Geçen yıl. Hele bir pozisyon hatırlıyorum altı pasta bomboş kafayı kalecinin üstüne vurdu. Sakatlığı değil de beni bu şaşırttı.

sevgiliye-arkadan-sarilip-boynunu-opmek_1485947.webp

Stoper beklentiniz olmasın , geçen senenin başında da Luyindama , Marcao'ya kayıyıorduk.
Ortalara doğru toparladılar.
Donk , Emin yedekler ,bunları.

@romerkukner: İki yıl ödemesiz 10 yıllık yeniden yapılandırmanın öncüsü Mustafa Cengiz'dir. Başarıyı sahiplenmeye kalkacak başkalarını şimdiden uyarayım, gelişmeleri birinci elden biliyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
koç en başından beri 10 yıl diyor.Başkan koşarak 5 yalı imzaladı çünkü kar açıklamazsa gideceğini biliyordu.Cengiz kusura bakmasın ama sahte kahramanlık hikayelerini anca şakşakçılar yer bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt