Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devam edebilecek olsa ok ama etme ihtimali yok.

İbra olmayan ancak bunun hukuksal satır aralarını kullanıp görevine devam eden bir yönetim nihayetinde bu.

Sonuna kadar nasiplenmek istiyor işte adam. Ayıplamıyorum ama normalde o mal varlığıyla AkSaray'ın yanına gelemeyecek adam hafta başı Erdoğan'dan telefon alıyor, Galatasaray başkanı sıfatıyla günlerini geçiriyor, işini iyi de yapsa kötü de yapsa insanların gözünde bir saygınlığı oluyor. Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım usulü bu makam iş hayatına bile iyi gelmiş olabilir. Zaten ülkede istifa kültürü olmadığı için Mustafa Cengiz'den bunu beklemek de hayalperestlik olur. Bir insanın karakterini görmek istiyorsan ona güç ver demiş Lincoln. Pek çok kez tecrübe ettiğimiz üzere Mustafa Cengiz de bu teste başarısız yanıt vermiş gibi gözüküyor şu anda.

Ben yeni yonetim gelene kadar şalterleri indirdim. Mumkunse seneye yeni yonetim, yeni teknik heyet

Bir Filmde Gördüm ar Twitter: “Her insanın içinde kavga eden iki köpek  vardır. Biri iyi diğeri kötü. Kim kazanır biliyor musun? En çok beslediğin.  https://t.co/kWdJGBTXqX”

kavga eden arkadaslar sakin olmanız gerek ıyılıgı beslemenız gerek..

Sonuna kadar nasiplenmek istiyor işte adam. Ayıplamıyorum ama normalde o mal varlığıyla AkSaray'ın yanına gelemeyecek adam hafta başı Erdoğan'dan telefon alıyor, Galatasaray başkanı sıfatıyla günlerini geçiriyor, işini iyi de yapsa kötü de yapsa insanların gözünde bir saygınlığı oluyor. Nihat Özdemir, Aziz Yıldırım usulü bu makam iş hayatına bile iyi gelmiş olabilir. Zaten ülkede istifa kültürü olmadığı için Mustafa Cengiz'den bunu beklemek de hayalperestlik olur. Bir insanın karakterini görmek istiyorsan ona güç ver demiş Lincoln. Pek çok kez tecrübe ettiğimiz üzere Mustafa Cengiz de bu teste başarısız yanıt vermiş gibi gözüküyor şu anda.
Koltuk sevdası olmasa ibra edilmeyen yazın seçim olurdu zaten.

Xd valla bence ilk 11 imiz bu
Fatih
Omar Luyi Marcao Saracchi
Donk
Ömer Arda
Fegh Falcao Emre K.

fegh de sicmays devam ederse:
Donk
Taylan Ömer
Emre K. Falcao Arda
Yok reis Fatih Terim takımı futbolcuların performansına göre kurmuyor buna yemin edebilirim ama ispatlayamam işte

Feghouli Falcao Belhanda filan sürekli oynayacak bu takımda bence hiç ümitlenmeyelim

Bugun de gorduk ki takimda saglam ortasaha ve kanat yok.

Terim gidene kadar takımı bırakma kararı alan uyeler varmış ama söylemeye cekınıyorlar

Yok reis Fatih Terim takımı futbolcuların performansına göre kurmuyor buna yemin edebilirim ama ispatlayamam işte

Feghouli Falcao Belhanda filan sürekli oynayacak bu takımda bence hiç ümitlenmeyelim
Valla falcao ilk lig msci + neftci böyle cömert harcarsa aninda Diagne oynar. Adam can atiyor zaten. Rakip kaleye 3/4 kere max geliyoruz zate minimum 1-2 sini atmali falcao. Yoksa zictik. Güc olarak kötü bulmadim ama o blokeyi artik tamamiyle yok etmeli

Tabiki oyle yaw. Yonetim kendisimi getirdip dayatti bu çöpleri. Çoğu çöp. Anadolu takimi oyuncusu.
sener durmaz ogulcan vesaire bunlar alinmasa daha iyidi
zerre katkilari yok, olmayacak da
bonservisi yok diye alinmis lüzumsuz oyuncular
transfer olsun diye transfer yapmaya bayiliyoruz

bizim kaleci nasıldı macta

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt