Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.790
- 109.613
- 4.878
SU YALANCIYA BAK
AHAAHHAHAHAH
Akbabanin 2 ay sakat oldugunu bu ortaya cikarmamis miydi ilk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SU YALANCIYA BAK
AHAAHHAHAHAH
Akbabanin 2 ay sakat oldugunu bu ortaya cikarmamis miydi ilk

Acayip skor yapmış. Seviye olarak nasıl topçudur bilmem ama profil olarak aranan kan, orası kesin. Zaten şu tipe bi baksanıza. İş yapmama ihtimali yok gibi.![]()
Gerçi doğruluğuna ihtimal vermiyorum. Bu herifi istiyorsan transfer dönemi açıldığı gibi anlaşırsın yani. Ha saçma sapan olmayacağı belli olan adamların peşinde koşup free topçulara yöneldiysek ağır söverim. Çünkü zaten en başta yapılması gereken buydu.Kadim dostum, bence bu noktada yanılgı var. Galatasarayı bitiren bonservis harcamaları değil maaş harcamalarıdır. FFP cezası bu yüksek maaş bütçelerinden dolayı yenmiştir.Şu sattığın kadar al mevzusu ekonomik olarak bizi toparladı falan dedik ama 3 senedir çektiğimizi bir biz biliyoruz. Her transfer dönemi ayrı bir işkence ulan. Bitse de kurtulsak.
Kadim dostum, bence bu noktada yanılgı var. Galatasarayı bitiren bonservis harcamaları değil maaş harcamalarıdır. FFP cezası bu yüksek maaş bütçelerinden dolayı yenmiştir.
FFP anlaşması da bizi kiralık transferlere yani yine yüksek maaş bütçelerine mahkum etmiştir. Geçen yıl Seri, Lemina, Zonzi, Andone için verdiğimiz maaş 10 milyon euroydu. Falcao'yu da sayarsak 15 m euronun üstünde maaşı sırf bonservisli oyuncu alamadığımız için 5 oyuncuya verdik, ortalama 3 m eurodan fazla.
İkinci nokta bu süreci yönetebilmek için planlama gerekir, her transfer dönemi satılacak oyuncunun hazır olması gerekirki o dönemki transferlere bütçe yaratsın. Bunu da yapamazsan FFP seni oyuncu çöplüğüne çevirir ki bizim de geldiğimiz nokta bu.
Ekli dosyayı görüntüle 92225
Hakan Balta da gelmiş
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ek olarak ekonomik toparlanmayı sağlayan Şampiyonlar Ligidir, %30 oranında arttı oradan gelen gelirler. Gerçi pek kullanamadık, santraforla girseysik geçen sene, 3 galibiyet 1 beraberliğe 10 m euro alacaktık, gruptan çıkınca bir 10 daha gelecekti; 20 m euro başarı priminden olduk.Kadim dostum, bence bu noktada yanılgı var. Galatasarayı bitiren bonservis harcamaları değil maaş harcamalarıdır. FFP cezası bu yüksek maaş bütçelerinden dolayı yenmiştir.
FFP anlaşması da bizi kiralık transferlere yani yine yüksek maaş bütçelerine mahkum etmiştir. Geçen yıl Seri, Lemina, Zonzi, Andone için verdiğimiz maaş 10 milyon euroydu. Falcao'yu da sayarsak 15 m euronun üstünde maaşı sırf bonservisli oyuncu alamadığımız için 5 oyuncuya verdik, ortalama 3 m eurodan fazla.
İkinci nokta bu süreci yönetebilmek için planlama gerekir, her transfer dönemi satılacak oyuncunun hazır olması gerekirki o dönemki transferlere bütçe yaratsın. Bunu da yapamazsan FFP seni oyuncu çöplüğüne çevirir ki bizim de geldiğimiz nokta bu.
apo bunları sırayla istesin işte hangisini verirlerse artıkGelme ihtimali var bence Ekli dosyayı görüntüle 92216
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi