Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
x9-GDynv

Ya öyle bi algı var ki sanki Galatasaray taraftarı takımın kötülüğü istiyor gibi konuşuyorlar. Çıksınlar yapsınlar transferleri biz gocunmayız helal olsun demeye. Kimi de iyi gün taraftarı diyor transfer isteyenlere biz takımın başarılı olmasını istiyoruz yoksa batarız.

Acayip skor yapmış. Seviye olarak nasıl topçudur bilmem ama profil olarak aranan kan, orası kesin. Zaten şu tipe bi baksanıza. İş yapmama ihtimali yok gibi. ;D Gerçi doğruluğuna ihtimal vermiyorum. Bu herifi istiyorsan transfer dönemi açıldığı gibi anlaşırsın yani. Ha saçma sapan olmayacağı belli olan adamların peşinde koşup free topçulara yöneldiysek ağır söverim. Çünkü zaten en başta yapılması gereken buydu.
Ortalama kamp görmüş OS > kaliteli ama kampı kaçırmış üst düzey OS

Şu sattığın kadar al mevzusu ekonomik olarak bizi toparladı falan dedik ama 3 senedir çektiğimizi bir biz biliyoruz. Her transfer dönemi ayrı bir işkence ulan. Bitse de kurtulsak.
Kadim dostum, bence bu noktada yanılgı var. Galatasarayı bitiren bonservis harcamaları değil maaş harcamalarıdır. FFP cezası bu yüksek maaş bütçelerinden dolayı yenmiştir.

FFP anlaşması da bizi kiralık transferlere yani yine yüksek maaş bütçelerine mahkum etmiştir. Geçen yıl Seri, Lemina, Zonzi, Andone için verdiğimiz maaş 10 milyon euroydu. Falcao'yu da sayarsak 15 m euronun üstünde maaşı sırf bonservisli oyuncu alamadığımız için 5 oyuncuya verdik, ortalama 3 m eurodan fazla.

İkinci nokta bu süreci yönetebilmek için planlama gerekir, her transfer dönemi satılacak oyuncunun hazır olması gerekirki o dönemki transferlere bütçe yaratsın. Bunu da yapamazsan FFP seni oyuncu çöplüğüne çevirir ki bizim de geldiğimiz nokta bu.

Kadim dostum, bence bu noktada yanılgı var. Galatasarayı bitiren bonservis harcamaları değil maaş harcamalarıdır. FFP cezası bu yüksek maaş bütçelerinden dolayı yenmiştir.

FFP anlaşması da bizi kiralık transferlere yani yine yüksek maaş bütçelerine mahkum etmiştir. Geçen yıl Seri, Lemina, Zonzi, Andone için verdiğimiz maaş 10 milyon euroydu. Falcao'yu da sayarsak 15 m euronun üstünde maaşı sırf bonservisli oyuncu alamadığımız için 5 oyuncuya verdik, ortalama 3 m eurodan fazla.

İkinci nokta bu süreci yönetebilmek için planlama gerekir, her transfer dönemi satılacak oyuncunun hazır olması gerekirki o dönemki transferlere bütçe yaratsın. Bunu da yapamazsan FFP seni oyuncu çöplüğüne çevirir ki bizim de geldiğimiz nokta bu.

Bu yönetim ancak "kaynak yaratmadan", direk kasa dan alıp oyuncu alabilir.

Oyuncularımızın çoğu bize 1 kuruş kazandırmadan gittiklerine alıştık zaten... Bu da başka facia bir konu.

Bu FFP resmen bir Management Imtanı.
Yönetim de bu imtanı geçemedi.

Yönetim de bu işin hem Management'ini hem de Spor bilimini bilen kişiler olmalı. Bayern Münih bu konuda takdir edilir ve örnek alınır. Kendi Adamlarını eğiteceksin.

Transfer Istihbarat Şefi

Fenerde geçen yıl sadece 1 kanat oyuncusu vardı heriflerde bu sene çuvalla kanat ve ortasaha oyuncusu oldu bizde ise 1 tane bile yok

Ek olarak ekonomik toparlanmayı sağlayan Şampiyonlar Ligidir, %30 oranında arttı oradan gelen gelirler. Gerçi pek kullanamadık, santraforla girseysik geçen sene, 3 galibiyet 1 beraberliğe 10 m euro alacaktık, gruptan çıkınca bir 10 daha gelecekti; 20 m euro başarı priminden olduk.

Schalke Ibisevic'i almis. Maas yok, sadece primler falan var.

Daha dogrusu sigorta falan yüzünden almasi gereken en minimum maasi alacakmis onu da bagislayacakmis. Selcuk'tan da mesela bekledigimiz buydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt