- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Buralarda çıkan ve parlayan 3 topçu saysana bana Sn. Cengiz![]()
scout bulsa sanki transfer yapacakmis gibi konusuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac cm?asamoah i cm olarak istiyomusuz
Gelirse bi ihtimal kasimpasa macina yetisir olmadi 5 hafta macina yetisir, tabi gelecek olan oyuncu hazirsa..Yok aga, ben bugun tum umudumu yetirdim. Simdi orta saha gelseydi en kotu Basak macina cikardi. Isterlerse Kante gelsin veya sampiyon da olsak gitmeliler. Anlamadigim, madem acelemiz yoktu neden Maicon'u aceleyle sattik?
3 haftada 0 cekersek ne fayda?Gelirse bi ihtimal kasimpasa macina yetisir olmadi 5 hafta macina yetisir, tabi gelecek olan oyuncu hazirsa..
Bize boşta alabilecegimiz oyuncular önermeyin kardeşim. Bize bonservisli ama alamiyacağimiz oyuncular önerin ki alamayalim o oyunculari![]()
Kevin Stöger - Performans bilgileri 19/20
Güncel performans bilgileri Kevin Stöger (Borussia Mönchengladbach) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalarwww.transfermarkt.com.tr
Bir nokta eksik kalmış. Bonservisli ama alamayacagimiz + psikopatın kroniğin teki olsun.Bize boşta alabilecegimiz oyuncular önermeyin kardeşim. Bize bonservisli ama alamiyacağimiz oyuncular önerin ki alamayalim o oyunculari
Baya buyuk olasilik bu dedigin. Faydasi, havluyu erkenden atip herkesi istifa ettirip yeni yuzler ile yeni sezona baya uzun bir hazirlik olur renktas. Ne diyeyim3 haftada 0 cekersek ne fayda?
Takip ettiklerine bakmıştımherif türk ha![]()