Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok aga, ben bugun tum umudumu yetirdim. Simdi orta saha gelseydi en kotu Basak macina cikardi. Isterlerse Kante gelsin veya sampiyon da olsak gitmeliler. Anlamadigim, madem acelemiz yoktu neden Maicon'u aceleyle sattik?
Gelirse bi ihtimal kasimpasa macina yetisir olmadi 5 hafta macina yetisir, tabi gelecek olan oyuncu hazirsa..

Cizgilerde Emre Kilinc ve Arda Turan’i izleyecegiz bu kesin gibi

iki orta saha transferi yapilirsa Feghouli yi hoca yardimci forvet olarak kullanir bana göre cunku Daha once denedi ve Feghouli etkili oldu bu sekilde

Mevcut şartlarda ekonomik anlamda kimse M. Cengiz kadar iyi yönetemez kulübü.
Ama transfer komitesinin acil olarak baştan aşağı yenilenmesi lazım. Başkanı götürürse bu götürür.
Apo kovulması lazım. Forvet olaylarından sonra devam etmesi hataydı zaten. Geçen seneki şampiyonluktan sonra adam gibi bir yapılanmaya gitsek 5 sene daha şampiyonluğu bırakmazdık bugünkü ortamda.
Bu işler aylavyu hozam demekle olmuyor, 300 saat fm oynamış 5 tane adam koy kulübe onlar bile daha iyi yapar bu işi apodan. Durum o kadar vahim ki.
Kulübü parasızlık değil de liyakatsizlik bitirecek.

Renktaşlar, Gsde transfer bitmez. Yatmadan önce son sözlerimi söyleyip kapatiyorum geceyi.

Geçme namert köprüsünden, ko aparsın sel seni..Yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni

Alalım 1 senesi kalmış 750 bin yuroya verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt