Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapılacak tek bir şey vardı, stoperlerden birini iyi bir şekilde pazarlayıp satacak, yerine de eksiklerimizi kapatacaktık. Daha becerikli bir yönetim olsa stoperlere dokunmaz bir şekilde Belhanda ve Feghouli'yi satardı ama o bizimkilerin çapını çok aşar. Yönetim gerçekten sınıfta kaldı, muhalefete karşı tek dayanakları olan taraftarı da kaybetmek üzereler. Bir sene daha 5-6. lığı kaldırmaz bu camia.

Bizim 10 milyon Euro verip alamadığımız Tetteh'i Malatyaspor bedavaya kiralamış.

Mustafa Cengiz ile Abdurrahim Albayrak'ın suları iyice ısındı bu Mayıs'taki seçimde kesin gidiciler yok UEFA ile finansal fair play anlaşması yaptık yok Galatasaray'ı ceza almaktan kurtardık yok Galatasaray'ın bir kuruşunu çöpe atmayiz hep fasa fiso göz boyama algı operasyonu kim olsa dediklerini yapardı sen Galatasaray başkanısın koca takımı bir sene forvetsiz oynattin bir sene defanssiz oynattin bu sene de orta sahasiz oynatacaksın buna hakkın yok

babel'e 10 kagit gömmeyi biliyorlardi 1 temmuz'da. daha maliyetli oyuncu olur mu? 2-2.5 imza parasi gömdüler. babel'i satmaya kalksan verdigimiz imza ücretini bile teklif etmezler
iste ben ne diyorum bende diyorum ki bonservisi elinde olan topcu bedava olmuyo

Artık bu hafta açıklarlar diye düşünüyorum en azından bi ismi yoksa puan kaybında hocanın açıklamaları düşünmek bile istemiyorum. Transferden dolayı albayrakla arası açık sanırım.

aytac'in sözlesmesi seneye bitiyormus. artik devre arasi 2.5 milyon verip aliriz. simdilik 1.4 milyon kasadaki para, o da aytac'a yetmiyor zaten.

donk gibi sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala 2.5 milyona aytac gelir

Bizim 10 milyon Euro verip alamadığımız Tetteh'i Malatyaspor bedavaya kiralamış.

Mustafa Cengiz ile Abdurrahim Albayrak'ın suları iyice ısındı bu Mayıs'taki seçimde kesin gidiciler yok UEFA ile finansal fair play anlaşması yaptık yok Galatasaray'ı ceza almaktan kurtardık yok Galatasaray'ın bir kuruşunu çöpe atmayiz heo fasa fiso göz boyama algı operasyonu kim olsa dediklerini yapardı sen Galatasaray başkanısın koca takımı bir sene forvetsiz oynattin bir sene defanssiz oynattin bu sene de orta sahasiz oynatacaksın buna hakkın yok
Bedava değil maaşı ile birlikte maliyeti 1.4 milyonmuş. 4.5 satın alma opsiyonu varmış.

Artık bu hafta açıklarlar diye düşünüyorum en azından bi ismi yoksa puan kaybında hocanın açıklamaları düşünmek bile istemiyorum. Transferden dolayı albayrakla arası açık sanırım.
transfer yapacaklarini düsünmeniz gercekten iyimserlik. bunlarin transferle falan ilgilendigi yok. yapmayacaklar. yapacak olan yapardi simdiye kadar.

samatta'nin 10 milyona premier lig'e gitti yerde tetteh'in ederi en fazla 2dir

ciddi ciddi bu tetteh'i düsünüyorlardi :asd:

potansiyeli en fazla larin'in bir tik üstü

gana milli takim hocasi maldi zaten süper yetenekli tetteh'i bir kez bile davet etmeyecek..

transfer yapacaklarini düsünmeniz gercekten iyimserlik. bunlarin transferle falan ilgilendigi yok. yapmayacaklar. yapacak olan yapardi simdiye kadar.
images (4).webp

transferde yine büyük takimlara kaktirmak istedikleri oyuncularin listesini acikliyorum:

1- yunus malli
2- kenan karaman

bunlar yakin zamanda süper lig'e pay edilecek. artik birileri avucunu yalayacak, diger 2si transferi alevli topla duyuracak

böyle oyunculara milyon eurolar gömülmesine tanik olacagiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt