Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hepsinden sıkıldım.
Hem yönetim hem hoca değişsin.
GS kanunları koyalım.
1. 25 yaşından büyük 4 ten fazla oyuncu olamaz.
2. Daha önce Türkiyede bizde veya rakiplerde oynamış oyuncu alınamaz.
3. Ligler başlaman önce transfer kapanır.
4. 2 yıldan fazla garanti sözleşme yapılmaz. Yapılırsa kulüp lehine opsiyon konulabilir.
5. 2 oyuncudan fazla kiralık oyuncu olamaz.
6. 2 Dönemden uzun başkanlık yapılamaz.
7. 2 yıl üst üste veya toplamda 3 defa şampiyon olamayan teknik direktör gönderilir.
8. Teknik direktör 50 yaşından yaşlı olamaz.

Bilmiyorum hangilerine katılırsınız?

Milyon milyarların döndüğü, yüzbinlerce lisanslı oyuncunun olduğu sektörde hep aynı adamları konuşmaktan gına geldi.

65 yaşında adama 50.000 TL lik otomobilimi teslim etmem, biz 50 milyon $lık takımı teslim ediyoruz.

Kusura bakmayın biraz isyan modunda oldu ama yeter artık ya...

bu işinde artik bolu çıktı dursun denen kulubun ırzına gecip 500 milyon euro zarara sokan herifi mali ibra edip is yapmaya çalışıp az sivri dilli olanı görünce ibra etmesini bir silah olarak kullanmak rezillik.
Ayrıca illa yine taraftar devrimi geliyor diye göt korkusu yaşamak istiyorlar

Londra denilince hemen büyük düşünüp chelsealer , arsenaller , guendouziler , bakayokolara dalmayın.Fulham da londrada , johansendir.
Futbolun beşiği İngiltere'de seyir keyfi en yüksek olarak kabul edilen Premier Lig'de Londra'nın 5 temsilcisi yer alıyor.

Aralarında nefis derbilere sahne olan Chelsea ve Arsenal gibi ekiplerin yanı sıra Tottenham, West Ham United, Crystal Palace ve Watford başkentin diğer ekipleridir.

Gençler TRT spor da süper bike 300 yarışı var. Bahattin Sofuoğlu da yarışıyor.

terimi_cabuk_unuttu13815573110_h1084305.jpg
Rönesans Tablosu.

Transfer Istihbarat Şefi

Tetteh malatyaya bedava gitmiş gibi bir algı var. 1 milyon kiralama bedeli maçların yüzde 60inda oynarsa 4.5 zorunlu satın alma var. Neresi bedava? Malatyaya geçirmişler

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt