Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.963
- 48.287
- 4.933
Transfer totemine çıktı sanırımcidden sergen nerde çoktandir ortada yok sanki.bizim rezil yönetim çocuğu derbeder etti herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer totemine çıktı sanırımcidden sergen nerde çoktandir ortada yok sanki.bizim rezil yönetim çocuğu derbeder etti herhalde
2.5 falan rizeye gidince geriye 15 kalıyor fenere.Fenerbahçe ile Lazio, Vedat Muriqi transferinde anlaştı: 17.5 + 1 milyon euro ve bir sonraki satıştan %5 pay (beIN Sports)
garantiye almak için şikedaşları sivası rakip yapmışlarVaay be bu gözler febenin bi final kazandiginida gördu
Hanki tempo? Uykum geldi maci seyrederken tempo sifirdiFener tempo olarak iyi eskiye göre. Rakip kaleye çok hızlı gidiyorlar. Ama kalite problemleri olduğunu düşünüyorum. 2 tane çok hızlı orta saha yetiştirmemiz lazım derbiye.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
futbol akli ve beyni olunca böyle oluyor.![]()
Khvicha Kvaratskhelia - Oyuncu profili 25/26
Khvicha Kvaratskhelia, 24, Gürcistan ➤ Paris Saint-Germain, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 90.00 mil. € ➤ * 12 Şub 2001, Tiflis, Gürcistanwww.transfermarkt.com.tr
herifi geçen sene bedavaya almış kazan. Tamda biz babelden başka kanat bulamazken. Bak sen şu allahın işine
cagneyi 5e satamazken adamlar vedat itini 20ye okuttuMuriçin kariyerinde attığı golu 1.5 sezonda atmış adamı rezil etmiştik el birliğili ile.
![]()
Khvicha Kvaratskhelia - Oyuncu profili 25/26
Khvicha Kvaratskhelia, 24, Gürcistan ➤ Paris Saint-Germain, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 90.00 mil. € ➤ * 12 Şub 2001, Tiflis, Gürcistanwww.transfermarkt.com.tr
herifi geçen sene bedavaya almış kazan. Tamda biz babelden başka kanat bulamazken. Bak sen şu allahın işine