Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiaye haberine niye bu kadar tepki olmuş anlamadım transfer döneminin kapanmasına az bir süre kalmış herkes kadrolarını kurmuş beklentiyi çok yüksekte tutmamak lazım
Anlatıyım sana Mart ayından beri vakit vardı liste hazırlamak plan proje yapmak için. 5 - 6 ay gibi bir vakit varken hiç bir topçu alamayıp gidip Ndiaye'yi alırsan böyle tepki toplarsın.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Çok fazla İlluminati okuduğumuz için mi ben masum olduğunu düşünüyorum. Bu ritüeller boşuna değil. Yanlış görmüyorsam şeytan bu herhalde.
ağustos böceğine benziyor daha çok üstadda yani amaç ne
sivasla oynamışlardı heralde iki kulubun onursal başganı aziz verebilirdi bu ne alaka çözemedim bi türlü

Adjustments.webp

Jesus christ...

çarpsızlıkta sınır tanımıyorlar Ndiaye nedir cidden? umarım bu isim yem olarak ortaya atılmıştır

Tamam bence de aradığımız adam Ndiaye kesinlikle olamaz ama Bjk veya Fb ye gitse ulan bari bunu biz alsaydık diyecek adamlar burda yangın çıkarıyor. Komik olmayın lütfen

Tamam bence de aradığımız adam Ndiaye kesinlikle olamaz ama Bjk veya Fb ye gitse ulan bari bunu biz alsaydık diyecek adamlar burda yangın çıkarıyor. Komik olmayın lütfen
Yoo kimsede birşey demezdi, çünkü Trabzonspordaki halini herkes gördü.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

30 milyon euro ek kredi cekiyorlaris gelsin imza paraları gelsin İngilizlerin copleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt