Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu olayın mantığı neymiş halen çözülemedi dimi?
Ekli dosyayı görüntüle 92445
Anlatıyım sana Mart ayından beri vakit vardı liste hazırlamak plan proje yapmak için. 5 - 6 ay gibi bir vakit varken hiç bir topçu alamayıp gidip Ndiaye'yi alırsan böyle tepki toplarsın.Ndiaye haberine niye bu kadar tepki olmuş anlamadım transfer döneminin kapanmasına az bir süre kalmış herkes kadrolarını kurmuş beklentiyi çok yüksekte tutmamak lazım
ağustos böceğine benziyor daha çok üstadda yani amaç neÇok fazla İlluminati okuduğumuz için mi ben masum olduğunu düşünüyorum. Bu ritüeller boşuna değil. Yanlış görmüyorsam şeytan bu herhalde.
Bende çözemedim kardeşim.ağustos böceğine benziyor daha çok üstadda yani amaç ne
sivasla oynamışlardı heralde iki kulubun onursal başganı aziz verebilirdi bu ne alaka çözemedim bi türlü
Bir işin içinde fener varsa zaten mantık aramamak lazım rdas. Bursa’nın şampiyonluğunu timsah yürüyüşü yaparak kutlayan adamlar bunlar...şu olayın mantığı neymiş halen çözülemedi dimi?
yuhşu olayın mantığı neymiş halen çözülemedi dimi?
Yoo kimsede birşey demezdi, çünkü Trabzonspordaki halini herkes gördü.Tamam bence de aradığımız adam Ndiaye kesinlikle olamaz ama Bjk veya Fb ye gitse ulan bari bunu biz alsaydık diyecek adamlar burda yangın çıkarıyor. Komik olmayın lütfen
şu olayın mantığı neymiş halen çözülemedi dimi?