- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Naptın la adama
Bilmiyorum ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naptın la adama
Yalancıyı ?Bilmiyorum ki
donktan daha disiplinli oyuncumuz yok kendisi sahada esas duruşta duruyoBelhanda çok disiplinli keza Babel
Taraftarin anasina soven belhanda gonderilmiyor ve takimin en iyi futbolcusu bu sebeple gonderiliyorsa problem daha buyuk zaten. Ft bu takimin kanseridir malesef, gitmedikce guzel gunler uzaknzonzi sırığı antrenmanda yedek takımda olduğunu görünce sahayı terketi. kadro dışı kalmasının nedeni disiplinsiz davranışlarıydı.
sallamadan önce adamın neden gönderildiğini öğrenseydin bari
Windows masaüstü fotoğrafını avatar yapmışsın.Bilişim sektörüne mi katılıyosundonktan daha disiplinli oyuncumuz yok kendisi sahada esas duruşta duruyo

Belaili, Al Ahli kulübünden ayrılmayı planlıyor.
Cezayirli kanat oyuncusu Belaili'nin, Al Ahli ile olan sözleşmesini feshetmesi durumunda Galatasaray, oyuncuyu kadrosuna katacak.
Le Buteur)kızıl çölde ay. çok severim bu arkaplanı o yüzden, küçükken ismi bana hep değişik gelirdi gizemli, ürperticiWindows masaüstü fotoğrafını avatar yapmışsın.Bilişim sektörüne mi katılıyosun![]()
kızıl çölde ay. çok severim bu arkaplanı o yüzden, küçükken ismi bana hep değişik gelirdi gizemli, ürpertici![]()
O yazdığın 3 adamdan da Türkiye ligi için 6 numara olmaz. Burası ispanya fransa degil. Mucadele etmeyen 6 numara ile oynayan takımları patates yaparlar. İlk yarı bizide yaptılar zaten.N'zonzi bizim için çok çok iyi topçuydu şu an acayip derecede ona ihtiyacımız var ama kimse hocaya ve takıma saygısızlık yapamaz.
Fakat Hoca'nında suçu var bu olayda. Çünkü 3 tane 6 numara oynamak isteyen adam aldık. N'zonzi, Seri ve Lemina.
Kadro mühendisliğinde hoca çok büyük hata yaptı bence. Seri yüzünden N'zonzi'yi harcamış olduk ve Seri'den de gram performans alamadık.
Oyunun iki yününü de oynayabilen sağlam bir 8 numara kiralasaydık N'zonzi şu an hala bizim takımdaydı.
Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakmamamız lazım. En az 2 ortasaha 1 hızlı kanat lazım şu an.
Çöl sevgin ufakliktanmis seninkızıl çölde ay. çok severim bu arkaplanı o yüzden, küçükken ismi bana hep değişik gelirdi gizemli, ürpertici![]()
Ben de şu sahneyi anımsadım nedenseWindows masaüstü fotoğrafını avatar yapmışsın.Bilişim sektörüne mi katılıyosun![]()
yedek kaldıklarında atarlanıp antrenmanı ne zaman terk ettiler ben hatırlamıyorum. vasat altı oynamaları bir yana belhanda çenesi kırıkken maçlara çıkıyordu. olayı sulandırmayalım, arkadaş fenerlilerin uydurduğu laflara inanıp nzonzi'nin neden gönderildiğini öğrenememiş. kaldı ki berbat bir performans sergiliyordu ve yedeğe atılması normaldi.Belhanda çok disiplinli keza Babel
O yazdığın 3 adamdan da Türkiye ligi için 6 numara olmaz. Burası ispanya fransa degil. Mucadele etmeyen 6 numara ile oynayan takımları patates yaparlar. İlk yarı bizide yaptılar zaten.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
terim'e sallamak için başka nedenler bul nzonzi üzerinden gidersen boşa kürek çekersinTaraftarin anasina soven belhanda gonderilmiyor ve takimin en iyi futbolcusu bu sebeple gonderiliyorsa problem daha buyuk zaten. Ft bu takimin kanseridir malesef, gitmedikce guzel gunler uzak