Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nzonzi sırığı antrenmanda yedek takımda olduğunu görünce sahayı terketi. kadro dışı kalmasının nedeni disiplinsiz davranışlarıydı.

sallamadan önce adamın neden gönderildiğini öğrenseydin bari
Taraftarin anasina soven belhanda gonderilmiyor ve takimin en iyi futbolcusu bu sebeple gonderiliyorsa problem daha buyuk zaten. Ft bu takimin kanseridir malesef, gitmedikce guzel gunler uzak

Hocanin artik yonetime girmesi yada Baskan olmasi lazim, yanindaki yardimcilari da yeterince iyi degil malesef.

Son 3 yilda 2 sampiyonluk cok guzel ama top oynuyamiyoruz, taktik falan yok. Turkiye ligi ne kasar leş bir lig oldugu burdan belli oluyor.

Bu sene yine sampiyon oluruz ama avrupada bir şey yapamayiz. Bizim Turkiye de rek rakibimiz yine Başak olur.

Seneye acilen Alman bir hoca ile yeni yapilandirmaya gitmeliyiz.

Altyapiyi duzeltmemiz şart.

Kimse kimseyi kandirmasin, bu kadro ile bu kaos futbolu ile anca Turkiye liginde basaei gelie, hele taraftar yoksa durum daha vahim, herkes deplasmanda nasil oynadigimizi goruyor.

Hoca'yi babam kadar severim ama modern futbola ayak uyduramiyor malesef.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Uzun suredir yazamiyordum foruma, hala ft’nin bu kadar desteklenmesi karsisinda dehsete dustum.
Turkiye’dir Galatasaray gercekten, ikisi de ayni durumda. Cokusun sorumlularindan hesap soran yok.

Bi topçuyla maaşta anlaşma(kolpa duyumculara göre) şenlikleri vol 244332 başlamış yine :) tek sıkıntı kulübüymüş 🤣🤣

N'zonzi bizim için çok çok iyi topçuydu şu an acayip derecede ona ihtiyacımız var ama kimse hocaya ve takıma saygısızlık yapamaz.

Fakat Hoca'nında suçu var bu olayda. Çünkü 3 tane 6 numara oynamak isteyen adam aldık. N'zonzi, Seri ve Lemina.

Kadro mühendisliğinde hoca çok büyük hata yaptı bence. Seri yüzünden N'zonzi'yi harcamış olduk ve Seri'den de gram performans alamadık.

Oyunun iki yönünü de oynayabilen sağlam bir 8 numara kiralasaydık N'zonzi şu an hala bizim takımdaydı.

Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakmamamız lazım. En az 2 ortasaha 1 hızlı kanat lazım şu an.

N'zonzi bizim için çok çok iyi topçuydu şu an acayip derecede ona ihtiyacımız var ama kimse hocaya ve takıma saygısızlık yapamaz.

Fakat Hoca'nında suçu var bu olayda. Çünkü 3 tane 6 numara oynamak isteyen adam aldık. N'zonzi, Seri ve Lemina.

Kadro mühendisliğinde hoca çok büyük hata yaptı bence. Seri yüzünden N'zonzi'yi harcamış olduk ve Seri'den de gram performans alamadık.

Oyunun iki yününü de oynayabilen sağlam bir 8 numara kiralasaydık N'zonzi şu an hala bizim takımdaydı.

Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakmamamız lazım. En az 2 ortasaha 1 hızlı kanat lazım şu an.
O yazdığın 3 adamdan da Türkiye ligi için 6 numara olmaz. Burası ispanya fransa degil. Mucadele etmeyen 6 numara ile oynayan takımları patates yaparlar. İlk yarı bizide yaptılar zaten.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Windows masaüstü fotoğrafını avatar yapmışsın.Bilişim sektörüne mi katılıyosun :D
Ben de şu sahneyi anımsadım nedense

EHWJdV7WwAAYEkS.webp

Belhanda çok disiplinli keza Babel
yedek kaldıklarında atarlanıp antrenmanı ne zaman terk ettiler ben hatırlamıyorum. vasat altı oynamaları bir yana belhanda çenesi kırıkken maçlara çıkıyordu. olayı sulandırmayalım, arkadaş fenerlilerin uydurduğu laflara inanıp nzonzi'nin neden gönderildiğini öğrenememiş. kaldı ki berbat bir performans sergiliyordu ve yedeğe atılması normaldi.

İsmi sır gibi saklanan, kimsenin bilmediği iki orta saha geldi mi?

O yazdığın 3 adamdan da Türkiye ligi için 6 numara olmaz. Burası ispanya fransa degil. Mucadele etmeyen 6 numara ile oynayan takımları patates yaparlar. İlk yarı bizide yaptılar zaten.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kusura bakmayın da bizim lig öyle sanıldığı gibi sert değil zaten hakemler bırakmıyor ki sert oynansın.

Ayrıca Fransa lig 2 bile bizim ligden kaliteli ve daha sert oynanıyor. Kimse kusura bakmasın.

Taraftarin anasina soven belhanda gonderilmiyor ve takimin en iyi futbolcusu bu sebeple gonderiliyorsa problem daha buyuk zaten. Ft bu takimin kanseridir malesef, gitmedikce guzel gunler uzak
terim'e sallamak için başka nedenler bul nzonzi üzerinden gidersen boşa kürek çekersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt