Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligde al ver pas yapan 1 tane iyi 6 numara söyle. Mucadele edersen atiba gibi melo gibi efsane olursun yoksa nzonzi gibi gölge oyunu oynarsan da kestane, bu kadar basit.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bizim ligde eyvallah öyle oyuncular tutmuş olabilir ama Melo'dan sonra gelen Fernando'da öyle hırçın bir adam değildi daha çok zekası ile oynardı. Fernando-N'diaye ligin en az 12 takımına zorlanmadan üstünlük kurdu.

Burada oyuncu profillerine göre tandem yapmak önemli. Mesela Melo-Selçuk'un tutma sebebi bu. Güzel tandem oldu ve birbirlerini tamamlayan adam oldular ikisi birden max. performans verdiler. Sert önlibero ile her şey tamamsa De Jong ve Cana gibi 6 numaralar niye tutmadı burada... De Jong-Selçuk ortasahası BAM üçlüsünden sonra benim izlediğim en kötü ortasaha.

Önemli olan yanında oynayan adamlar. N'zonzi-Seri olmadı, N'Zonzi-Lemina'da olmadı. Eh işte biraz Seri-Lemina oldu gibi. O da Lemina biraz fantastik bir oyuncu olduğu için sakatlık belasından dolayı zaten sistemi oturtamadık.

Sen yap bakalım N'zonzi-Héctor Herrera ikilisi bak bakalım kim bizi ezebiliyor.

Bi hafta nainggolan konuşulur sonra kulübü kiralamaya sıcak değil 10m bonservis istiyorlar haberi çıkar arayışlara devam ederiz. Kulüp eğer art niyetli değilse çıkar nainggolan ile ilgilenmiyoruz der bizi oyalamaz ama niyetleri galiba bizi oyalamak.

Ufak bir anımı anlatayım. Bir iş icabı Florya Metin Oktay tesislerine gitmiştim. Çıkmaya yakın sıkıştım, tuvalet sordum. Akademi binasında var dediler. Futbol akademisi binasına tuvalete indim. Elimi yıkarken yanıma bir tip geldi. Böyle benim yarım kadar, ufak tefek çiroz gibi bi herif. Döndüm bi baktım Atalay Babacan. Oha ne kadar ufakmış bu çocuk demiştim. Tabii 1 sene oldu bu olay olalı, o ara daha güçlenmiştir inşallah.

Atalay bu fizikle bu sene de formayi zor alir.Ekli dosyayı görüntüle 92547

1599407406681.webp

Sezonun sonlarina dogru transfer donemini 4 gozle bekleyen taraftar kulubu yoneten beceriksizler yuzunden transfer doneminin bir an once bitmesini istiyor...

Ne sulandırılması? Aptal aptal kırmızı yemedi mi kaç kere? Disiplin suçu sadece hocaya atar yapınca mı oluyor sadece?
hocaya atardan değil, takıma saygısızlıktan. belhanda yediği kırmızılardan dolayı para cezası aldı zaten diye biliyorum. ''ben yedek kalacak adam mıyım'' diyerek antrenmanı terk etseydi o da kadro dışı kalırdı. her şeyi geçtim nzonzi özür dileseydi affedilecekti ama adam yaptığı saygısızlığın bile farkına varamayacak kadar hıyardı.

hocaya atardan değil, takıma saygısızlıktan. belhanda yediği kırmızılardan dolayı para cezası aldı zaten diye biliyorum. ''ben yedek kalacak adam mıyım'' diyerek antrenmanı terk etseydi o da kadro dışı kalırdı. her şeyi geçtim nzonzi özür dileseydi affedilecekti ama adam yaptığı saygısızlığın bile farkına varamayacak kadar hıyardı.
yine kadro dısı kalmazdı 52bini karşısına aldı herif :D

Evet
Son yorumlarda Beranda guzellendigine gore anlasilan satilmamis veya halen kovulmamis vaziyette.
Gerci hoca berandanin ogluna floryada sunnet dugunu yapmadan gondermez gibi

Ufak bir anımı anlatayım. Bir iş icabı Florya Metin Oktay tesislerine gitmiştim. Çıkmaya yakın sıkıştım, tuvalet sordum. Akademi binasında var dediler. Futbol akademisi binasına tuvalete indim. Elimi yıkarken yanıma bir tip geldi. Böyle benim yarım kadar, ufak tefek çiroz gibi bi herif. Döndüm bi baktım Atalay Babacan. Oha ne kadar ufakmış bu çocuk demiştim. Tabii 1 sene oldu bu olay olalı, o ara daha güçlenmiştir inşallah.
"Ne kadar ufakmış" dedikten sonra ne yazacak bu arkadaş diye çok korktum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt