Seyfi Bedir
Sarı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 983
- 723
- 1.503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim ligde al ver pas yapan 1 tane iyi 6 numara söyle. Mucadele edersen atiba gibi melo gibi efsane olursun yoksa nzonzi gibi gölge oyunu oynarsan da kestane, bu kadar basit.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atalay bu fizikle bu sene de formayi zor alir.Ekli dosyayı görüntüle 92547
hocaya atardan değil, takıma saygısızlıktan. belhanda yediği kırmızılardan dolayı para cezası aldı zaten diye biliyorum. ''ben yedek kalacak adam mıyım'' diyerek antrenmanı terk etseydi o da kadro dışı kalırdı. her şeyi geçtim nzonzi özür dileseydi affedilecekti ama adam yaptığı saygısızlığın bile farkına varamayacak kadar hıyardı.Ne sulandırılması? Aptal aptal kırmızı yemedi mi kaç kere? Disiplin suçu sadece hocaya atar yapınca mı oluyor sadece?
yine kadro dısı kalmazdı 52bini karşısına aldı herifhocaya atardan değil, takıma saygısızlıktan. belhanda yediği kırmızılardan dolayı para cezası aldı zaten diye biliyorum. ''ben yedek kalacak adam mıyım'' diyerek antrenmanı terk etseydi o da kadro dışı kalırdı. her şeyi geçtim nzonzi özür dileseydi affedilecekti ama adam yaptığı saygısızlığın bile farkına varamayacak kadar hıyardı.
andone'ye attığı pas golle sonuçlansaydı tepki gösteren taraftarlar belhanda bizi şey et diye bağırırdıyine kadro dısı kalmazdı 52bini karşısına aldı herif![]()
reis o 4 dk iinde 2 net asisti yendi ama taraftar buna ragmen adama neler yaptı... malesef herife kurulmuslar bu değişmez ne yaparsa yapsınandone'ye attığı pas golle sonuçlansaydı tepki gösteren taraftarlar belhanda bizi şey et diye bağırırdı
"Ne kadar ufakmış" dedikten sonra ne yazacak bu arkadaş diye çok korktum.Ufak bir anımı anlatayım. Bir iş icabı Florya Metin Oktay tesislerine gitmiştim. Çıkmaya yakın sıkıştım, tuvalet sordum. Akademi binasında var dediler. Futbol akademisi binasına tuvalete indim. Elimi yıkarken yanıma bir tip geldi. Böyle benim yarım kadar, ufak tefek çiroz gibi bi herif. Döndüm bi baktım Atalay Babacan. Oha ne kadar ufakmış bu çocuk demiştim. Tabii 1 sene oldu bu olay olalı, o ara daha güçlenmiştir inşallah.