- 6 Eylül 2014
- 94.326
- 65.089
- 4.608
Zehirli oku atmış bunlar
Gider mi ne lan Gelir mi diyeceksin. Sanki gavur basini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zehirli oku atmış bunlar
lyon marçalı satmış
marcaoya sulanırlar mı?
Sulaniyorlar zatenlyon marçalı satmış
marcaoya sulanırlar mı?
Kiralık futbolcu istemiyorum, istemiyoruz, istenmiyor, istenmemeli, istememeliyiz.
Oyuncu kim olursa olsun gelmemeli.
Transfer yapmak için yapmamalıyız. Ozaman kimse gelmesin, gerek yok. Şampiyonluğa oynamayız, ya da o kafayla gireriz sezona. Kanser olmayız her maç, kabul ederiz bir geçiş senesi olduğunu.
Hagi çok netti bu konuda: kiralık futbolci istemiyorum. Adam Hagi.. vardır yani bir bildiği. Bu oyuncular kendini takıma veremiyor kolay kolay. Sonuçta 1 sene kalıyorlar. Ailelerini vs getirmiyorlar çoğu zaman Istanbul’a. Çocuklar akşamları facetime’dan ‘baba ne zaman geliyorsun’ diye kafa ütülüyorlar. Oyuncular yüzde yüzünü veremiyorlar.
Naingolan’ın bir de karısı hasta. Nasıl performans bekliyorsunuz? Mantıklı bir açıklama yapın. Bu adam 32 yaşında. Nasıl motive edeceksin 1 senelik sözleşmeyle? Akıl var mantık var.
Marcaoyu banko almislar ozaman. Maasi ucuz oyun kurabiliyor. Hayirli olsun demek duserlyon marçalı satmış
marcaoya sulanırlar mı?
Tam cuk diye oturur valla gururla izlerizlyon marçalı satmış
marcaoya sulanırlar mı?
Marcaoyu satıp alalım direkInter, Diego Godin'i transfer edecek kulüpten bonservis almayacak. (Corriere della Sera)
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sol ayaklı stoper satıp sağ ayaklı 35 yaşında ki stoperi mi alacaksın ciddi ciddi.Marcaoyu satıp alalım direk
2 sene rahat götürür sol ayaklı stoper kimde var da bizde olmuş olmamış ne farkedecekSol ayaklı stoper satıp sağ ayaklı 35 yaşında ki stoperi mi alacaksın ciddi ciddi.
Ünlü bir Türk büyüğünün dediği gibi""Tatil bana yakışıyor""Lig başlıyor ve herkes son hazırlık maçı yapma derdinde bizim takimsa 2 günlük tatilde Bodrum'da yeni sezon için beklentilerinizi ona göre düşünün
kaça sattıklarını öğrenebilir misin rica etsemmarcal bek diil mi yav niye alsinlar yerine marcaoyu