Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralık futbolcu istemiyorum, istemiyoruz, istenmiyor, istenmemeli, istememeliyiz.

Oyuncu kim olursa olsun gelmemeli.

Transfer yapmak için yapmamalıyız. Ozaman kimse gelmesin, gerek yok. Şampiyonluğa oynamayız, ya da o kafayla gireriz sezona. Kanser olmayız her maç, kabul ederiz bir geçiş senesi olduğunu.

Hagi çok netti bu konuda: kiralık futbolci istemiyorum. Adam Hagi.. vardır yani bir bildiği. Bu oyuncular kendini takıma veremiyor kolay kolay. Sonuçta 1 sene kalıyorlar. Ailelerini vs getirmiyorlar çoğu zaman Istanbul’a. Çocuklar akşamları facetime’dan ‘baba ne zaman geliyorsun’ diye kafa ütülüyorlar. Oyuncular yüzde yüzünü veremiyorlar.

Naingolan’ın bir de karısı hasta. Nasıl performans bekliyorsunuz? Mantıklı bir açıklama yapın. Bu adam 32 yaşında. Nasıl motive edeceksin 1 senelik sözleşmeyle? Akıl var mantık var.

Nainggolan için olay maddi değil abi manevi. Adam geçen sene zaten geliyordu ama eşi tedavi gördüğü için gelemedi. Şimdi niye gelsin ? Üstelik Contede yeni transferimiz olarak bahsetmiş kendisinden.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lyon marçalı satmış

marcaoya sulanırlar mı?

twitterdan ve resmi siteden transfer dedikodularını şık bir şekilde yalanlar bizimkiler birazdan

Bu adam gelmez ama buraya gelsede kafa dağıtmaya, rehabilitasyona geliyodur, bişey beklemem. Ndayeden iyidir her türlü tabi o ayrı.
Kiralık futbolcu istemiyorum, istemiyoruz, istenmiyor, istenmemeli, istememeliyiz.

Oyuncu kim olursa olsun gelmemeli.

Transfer yapmak için yapmamalıyız. Ozaman kimse gelmesin, gerek yok. Şampiyonluğa oynamayız, ya da o kafayla gireriz sezona. Kanser olmayız her maç, kabul ederiz bir geçiş senesi olduğunu.

Hagi çok netti bu konuda: kiralık futbolci istemiyorum. Adam Hagi.. vardır yani bir bildiği. Bu oyuncular kendini takıma veremiyor kolay kolay. Sonuçta 1 sene kalıyorlar. Ailelerini vs getirmiyorlar çoğu zaman Istanbul’a. Çocuklar akşamları facetime’dan ‘baba ne zaman geliyorsun’ diye kafa ütülüyorlar. Oyuncular yüzde yüzünü veremiyorlar.

Naingolan’ın bir de karısı hasta. Nasıl performans bekliyorsunuz? Mantıklı bir açıklama yapın. Bu adam 32 yaşında. Nasıl motive edeceksin 1 senelik sözleşmeyle? Akıl var mantık var.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu son 2 ay da doktora tezime 2 yeni makale yazdım, ama takimimiz bir transfer dahi yapamadi he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt