Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta sahada ömer bayram ve donku oynatan takımın taraftarı okayı beğenmiyor genç fizikli çok ağır değil ayağıda düzgün tek dezavantajı dripling yapmıyor önüne dripling yapan adam koyulursa defansif anlamda sıkıntıları çözer donktan kötü oynamayacağı kesin.
Okay baya agir oyuncu.

Ademin satılmasının mantıklı bir yanı olabilir şöyle ki mesela adem 600bin euro alıyosa 2 senelik maaşını biz öderiz 200 bin de bonservis desen 1.4 milyon euro satış gösteririz ffpde bir nebze rahatlarız.

Adem büyük takımın büyük oyuncusu değil ama ben yine de satılmasını istemem. Falcao ile Diagne benim için güven vermiyor çünkü. Geçen sene elinden geleni yaptı Adem.

dogru duzgun cdm bulamayana kadar o mevkide farkli seyler denemek gerekecek

dar kafali da olmamak lazim :)

Gala sevgisi 2 oyuncu tamam sali-carsamba hareket olacak yazmıştı da, okay kendi tamam dese ne olacak kulübü vermez ki. Kulüple belli aşamaya gelmeden oyuncu ile görüşmek ne fayda eder, bizim yönetim sürekli kulüpleri es geçip oyuncu ile anlaşıyor sonra kulüp vermiyor iş uzuyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaldi ki gecen sene emre moru satin alma opsiyonuyla kiraladik ve devre arasi yolladik. Ayni fulhamin dedigi gibi der bunlar da ve vermez okayi

vTBhfcB.png

evet dogru

Galatasaray'da Arda Turan, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Fatih Öztürk'ün lisansı çıkarıldı .

Gecen sene avrupa’daki gollerimizim tumunu atan adem’in gonderilmesi teklif bile edilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt