Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etobo sanki ömer bayram ve taylan stilinde bir oyuncu herşeyden biraz yapabilen yani ama bizim ihtiyacımız olan adam orta alanda daha kreatif, topu ileriye taşıyan, oyunu kuran, adam eksilten, dar alanda becerikli, zeki, gerektiğinde uzaktan şutlarla kilit açan, duran topları etkili kullanan bi oyuncuydu artık bu saatten sonra bu yönetimin böyle bir Oyuncu alabileceğine ihtimal bile vermiyorum keşke sadece scout departmanımızın belirlediği oyuncular alınsa Gelecek yıllarda inşallah bu yönde ilerleriz ufku geniş bir yönetimle. etobo iyi çıkar umarım ömer ve taylandan en fazla 1 tık önde Olabileceğini zannediyorumki ömerin duran toplatı etkili kullanması ve uzaktan şut tehdidi var.

Bu saatten sonra yapılacak en mantıklı hamle Onyekuru tarzı bir sağ kanat bulup Feghouli'yi 10 numaraya kaydırmak olur. 2 orta saha alınsa bile bize bu tarz bi herif lazım. Skor yapacak, pasör, oyun aklı olan... İsmi geçenler arasında Moder haricindeki hiçbir orta sahanın böyle bir profili yok, o da olmayacak zaten. Yani o tarz birini alamaz bu yönetim. Fegh zaten kanatta ağır kalıyor. Kanadı o tarz bi orta sahadan daha kolay bulur ve alırsın.
Mantikli ama sol kanatta kimi oynatacaksin? Arda ve Kerem bir opsiyon ama Feghouli nasil kanatta cekilmiyorsa Arda da cekilmiyor.

Etobo Milli takımında izlemiştim Afrika kupasında bence bizim lige çok uygun bir oyuncu sakatlık durumunu bilmiyorum ama bizim ligte ciddi iş yapacağını düşünüyorum ama yanına 6 değilde teknik bir 8 numara alınırsa daha iyi olur iki sekizle oynamak bence daha iyi aslında Etobo geçen sene tam Seri'nin yanına aradığımız 8 numara özelliklerini barındırıyor. Afrika kupasında milli maçlarında izlediğim kadarıyla.
Hizli mi top kapar mi ?

Napoli Koulibaly satilirsa yerine Denayeri düsünüyormus. Lyon onun icin en az 30 milyon istiyormus. O paraya belki iki stoper almayi düsünüp Marcaoa teklif mi yaparlar acaba?

Mantikli ama sol kanatta kimi oynatacaksin? Arda ve Kerem bir opsiyon ama Feghouli nasil kanatta cekilmiyorsa Arda da cekilmiyor.
Solda Emre Kılınç oynayacak. Bu sene Sivas'ta benim izlediğim maçların hepsinde sol kanat oynamıştı zaten. Ama transfermarkt'a baktım, sağda da solda oynadığı kadar oynamış ve yaptığı skor katkısı da her iki kanatta da aynı nerdeyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt