Metin Bakırören
Aslan Üye
- 12 Haziran 2018
- 7.727
- 4.370
- 778
davila kaluyu bize getir lan ya da fransa da kalsın..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mantikli ama sol kanatta kimi oynatacaksin? Arda ve Kerem bir opsiyon ama Feghouli nasil kanatta cekilmiyorsa Arda da cekilmiyor.Bu saatten sonra yapılacak en mantıklı hamle Onyekuru tarzı bir sağ kanat bulup Feghouli'yi 10 numaraya kaydırmak olur. 2 orta saha alınsa bile bize bu tarz bi herif lazım. Skor yapacak, pasör, oyun aklı olan... İsmi geçenler arasında Moder haricindeki hiçbir orta sahanın böyle bir profili yok, o da olmayacak zaten. Yani o tarz birini alamaz bu yönetim. Fegh zaten kanatta ağır kalıyor. Kanadı o tarz bi orta sahadan daha kolay bulur ve alırsın.
Hizli mi top kapar mi ?Etobo Milli takımında izlemiştim Afrika kupasında bence bizim lige çok uygun bir oyuncu sakatlık durumunu bilmiyorum ama bizim ligte ciddi iş yapacağını düşünüyorum ama yanına 6 değilde teknik bir 8 numara alınırsa daha iyi olur iki sekizle oynamak bence daha iyi aslında Etobo geçen sene tam Seri'nin yanına aradığımız 8 numara özelliklerini barındırıyor. Afrika kupasında milli maçlarında izlediğim kadarıyla.
+Arda
sent via GSC
.... ama benim hiç bilmediğimAli Naci Küçük: "Etebo, Galatasaray'ın çok istediği bir transferdi." (Radyo Gol)
![]()
Hayatimda gördügüm en les performans videosu
iyi yav en azından şut cekiyor
Bugün haberin oldu daha nerden biliyorsun çok istediğiniAli Naci Küçük: "Etebo, Galatasaray'ın çok istediği bir transferdi." (Radyo Gol)
![]()
Solda Emre Kılınç oynayacak. Bu sene Sivas'ta benim izlediğim maçların hepsinde sol kanat oynamıştı zaten. Ama transfermarkt'a baktım, sağda da solda oynadığı kadar oynamış ve yaptığı skor katkısı da her iki kanatta da aynı nerdeyse.Mantikli ama sol kanatta kimi oynatacaksin? Arda ve Kerem bir opsiyon ama Feghouli nasil kanatta cekilmiyorsa Arda da cekilmiyor.
En azindan genç. Zaten kafadan feghouli ve falcao gibi agir vasita adamlar var.

İkinci orta saha da lig başlamadan açıklanır, kanat en son gelir