GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 54

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,7K
Sayfa
54/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray in buyumesi icin ilk once yeni TFF ve ayni zaman yabanci kurali degismeli

Nedense ben bu yabancı kuralının değişeceğine inanmıyorum hatta yabancı sınırının kalkacağını düşünüyorum bitek ben mi böyle düşünüyorum acaba.Zaten Türk oyuncuların bonservis ücretleri şişik bide 5 kişiye düşerse sınır iyice berbat olur Türk futbolu.Türk futbolcu zaten bana muhtaçtılar artık dahada muhtaçlar en iyi olmama gerek yok diye düşünecek bunu gören elbet birileri vardır Türk futbolu içinde

BBaRzd5CUAE81Ur.jpg

Başgan ya

Ya Rahman abi onları da anlamak lazım. Adamlar da haklı, Sneijder geldi şuan yabancının birinden feragat etmek zorundayız. Sol bek ve stoperde zafiyet var. Yabancı sınırlaması da var. Onlar da haklı yani ne diyim. Varsa böyle bir durum fırsat ayağına gelmiş, tepsen tepilmez, dönüp bakıyosun arkada sorunlar var, hepsini aliyim desen yabancı sınırlamasından oynatamıcan. Eminim yöneticiler de teknik heyette aynı şeyi düşünüyolardır.

He alırsın Serdar Taşçı, Ömer Toprak yada Gökhan İnler'i. O zaman Drogba'ya onlar da hayır demez. Ama tabi illaki genç isteyenleri de olacaktır. Herkesi anlayışla karşılamak lazım.
ya yigit dedim ben,h.baltaya raziyim,olmadi melo yerine yekta oynasin ama su drogbayi dunya gizuyle parcali formada bi göriim be kardesim:)

Nedense ben bu yabancı kuralının değişeceğine inanmıyorum hatta yabancı sınırının kalkacağını düşünüyorum bitek ben mi böyle düşünüyorum acaba.Zaten Türk oyuncuların bonservis ücretleri şişik bide 5 kişiye düşerse sınır iyice berbat olur Türk futbolu.Türk futbolcu zaten bana muhtaçtılar artık dahada muhtaçlar en iyi olmama gerek yok diye düşünecek bunu gören elbet birileri vardır Türk futbolu içinde

galiba AB vatandasi olan oyuncular yakin gelecekte yabanci olarak sayilmayacakmis, boyle haberler vardi gecende

Melo sezon sonu alınmaz diyenler var, ben ise aksi fikirdeyim.

Sezon sonu Melo kesinlikle alınır. Özellikle Fatih Terim'in büyük arzusu ile. :)

Tamamda abicim adam gelipte fark yaratacak birimi sence takımda fark yaratan biri olmadığı için bu durumdayız zaten bu adam sorunumuza çare olamaz ha kiralık gelir onu bilemem şuan
yanlis anlama ben demiyorumki adam super falan fark yaratir,benim gonlumde toure vardi keske onu alsak.ben sadece yenilen gollerin veya takimin cok kozu durumunun defansin bir adamina baglanmasina kiziyorum olay o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri