GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 66

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
66/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya hala sol bek - iyi stoper gelsin. bunu bende istiyorum

10 gün kalmış. sol bek geleceğine inanan varmı? çok iyi stoper alıncağına??

herkes şunu istiyor bunu istiyor. mevcut durum üzerinden koşuyorum bende.

al bakalım coentroyu-banzerettiyi sol tarafa. drogba dersem namerdim. olmayacak sol bek için kafa patlamıyorum kendimce. toulosedaki sol beke de razıydım.

grancist 4-5 vereceğine defansı bilen bari o adamı al. zaten h.balta-g.zan- ujfa dönecek...

carli sezon sonu alınır ya

bende öyle tahmin ediyorum, o yüzden bu sene rierayla orayi idare edelim.

Drogbayi da alirsak, yaz döneminde Toure'yi Eboue ve Drogbanin sayesinde kolay aliriz, Carlinhos'u zaten hoca da istiyor, bi Inler kaliyor geriye ona da parayi basip almaliyiz, Sneijderi alan Inler rahat alir.

Nasıl görünmüyor Napoli'de kiralık, 2015'e kadar Udinese ile kontratı var yazıyor.

sen 10.5 diyordun onu kastettim, ben digerini biliyorum zaten

konu o degildi ki, simdi kiralik 1 milyon euro, sezon sonu 3 daha verecekler tapusu icin, ben oradayim

O çifte standartçılardan birisi olarak renktaş, eğer geçen seneki aldığın maaşdan taviz vermeyip aynı parayı istiyorsan ve alıyorsan. Miami senin Orlando benim deyip gezmeyeceksin. Bunu yapıyosan bile taraftarın gözüne sokmayacaksın. Ne yani şimdi iyi oynamadı die ödül mü verelim?

Parayı alırken iyi, kendine bakmaya antremanlara gelince gezmek daha güzel...

İndirim yaptı diye biliyorum,ayrıca ben o sezondan sonra Melo'nun o parayı hak ettiğini düşünüyorum.

Oynamadı diyorsun ama gayet de iyi müdahaleler yapıyor defansta,oyunuda acan belki tek topcu takımda.

Coğu kişi cok abartıyor,sanırım gol atmıyor diye bu kadar tepki.

ya hala sol bek - iyi stoper gelsin. bunu bende istiyorum

10 gün kalmış. sol bek geleceğine inanan varmı? çok iyi stoper alıncağına??

herkes şunu istiyor bunu istiyor. mevcut durum üzerinden koşuyorum bende.

al bakalım coentroyu-banzerettiyi sol tarafa. drogba dersem namerdim. olmayacak sol bek için kafa patlamıyorum kendimce. toulosedaki sol beke de razıydım.

grancist 4-5 vereceğine defansı bilen bari o adamı al. zaten h.balta-g.zan- ujfa dönecek...

contrao ve david villa sezon sonu hayallerimiz olsun da...o balzaretti kaça olur usta ?

valla top oynamayı isteyen adam gider. sneijderde interden kemiksiz 6 milyon euro alıyordu. bizden 5 alıyor. gitsin oynasın. çok fark yok arada. hiçmi top oynamak istemez adam.

İsteseydi sezon başında Fatih Hoca ona söylemişti zaten kadroya almayacağını. Demekki istemiyor ki, gitmedi. Arada çok fark yok demişsin de, bizde yarım sezonda aldığından bile daha düşük. Ve 6 aylık imza atmayacağına göre?

Adamın bana göre düşüncesi net. 6 ay daha yatarım burda, gezer tozarım. İstanbul güzel. Ondan sonra Katar'a giderim. Emekli olurum...

olursa zaten oyle olacak,f.terimin istedigi defans adamini almadan asla drogbayi almazla akil var mantik var terimle aralarinda 3.dunya savasi cikar bunu yonetimde biliyor.ya stoper+drogba olur yada sadece stoper olur bukadar basit

ben de diyorum ki stoper artı drogba olacağına stoper artı sol bek olsun drogba bu ikilinin çileği olsun en fazla rierayla ligde bile zor işimiz holosko bu hafta sonu dışından geçecek rieranın hele önünde emre oynarsa holoskonun iki golü var

Aynen büyük paralar yatıracaksak bu tür oyunculara yatırmamız lazım ne olur ne olmaz tüpçü Galatasarayın önünü kapamak için yabancı sayısını iyice düşürecek..

Aslında formül çok basit 6 tane üst düzey yerli + 5 tane potansiyelli yerli + 6 üst düzey yabancı + 2 tane gelecek vadeden yabancı + 6 tane rotasyon oyuncusu

yanliz beyler su demin söyledigim kadro kurulursa, hersey mümkün olur uluslar arasi arenada hic bir basariya sasirmam vallah, kadro cok saglam.

Muslera

Eboue Semih Toure Carlinhos

Hamit Inler Selcuk

Sneijder

Burak Drogba
​

ya bence ismi cismi duyulmamış bir stoper ya da solbek getireceklerse hiç getirmesinler..

Onun yerine al Drogba'yı sadece ismi bile korkutur rakibi moralini düşürür..

He Carlinhos'ta yetenek varsa eyvallah alsınlar Brezilya ligini bilmiyorum iyi adam diyorlar ama..

İndirim yaptı diye biliyorum,ayrıca ben o sezondan sonra Melo'nun o parayı hak ettiğini düşünüyorum.

Oynamadı diyorsun ama gayet de iyi müdahaleler yapıyor defansta,oyunuda acan belki tek topcu takımda.

Coğu kişi cok abartıyor,sanırım gol atmıyor diye bu kadar tepki.

Renktaşım, aşık olduğum takımımın, bu saatte bile uğruna uykumdan fedakarlık ettiğim takımımın futbolcusunu kıskanacak halim yok ki:( Keşke iyi oynasa da, alkışlasak. Hepimizin tek dileği var, Galatasarayımızı hakettiği yerlerde görmek...

al size tartışma.

geçen haberi çıkan touluse sol bek vardı. adam stoperde oynayabiliyor. al bunu değerlendir.. 5 filan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri