GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 10)
Anıl Kıraç

Transfer Nöbeti (Arşiv 10) Sayfa 69

Anıl Kıraç ·

Cevap
9,7K
Okunma
645,6K
Sayfa
69/485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Avrupa maçlarında 40 metreye pası yanındaki adam verir gibi oynuyolar ve bunu hızlı yapıyorlar onun için savunmada yardım gecikir bence

Lig için bu kadroya yorum yapılmaz zaten 2 yesen 5 atarsın :D

ligde oynayalım zaten bunu. şampiyonlar liginde riske gerek yok. eger yenik olursak oyanayabiliriz avrupada.

selcuk avrupanin en iyi frikikcilerinden biridir oyle sino mino sökmez,o bizi bi cok kez ipten aldi.seclukun kendine has iyi kullandigi mesafelerde kimse yanina yanasmasin mumkunse

Biri Granqvist ve Drogba'lı kadro kurabilir mi?

6 yabancı kuralına uygun olarak ve yedeklerle birlikte.

sanırım Amrabat, Elmander, Dany, Melo, Riera beşlisinden ikisi tribüne gitmek zorunda bu transferler gerçekleşirse.

TÜRK FUTBOLUNUN YÜKSEK BONSERVİSLERİ

Futbolcu bonservis

1.Daniel Guiza (FB) 17.5 milyon Euro :asd:

2.Mario Jardel (GS) 16 milyon Euro

3.Nicolas Anelka (FB) 10.7 milyon Euro

4.Raul Meireles (FB) 10 milyon Euro

4.Mousa Sow (FB) 10 milyon Euro

6.Elvir Baljiç (FB) 9.5 milyon Euro

7.E. Emenike (FB) 9 milyon Euro

7.Mehmet Topuz (FB) 9 milyon Euro :asd:

9.Nordin Amrabat (GS) 8.6 milyon Euro

10.Z. Misimoviç (GS) 8.5 milyon Euro

10.Ayhan Akman (BJK) 8.5 milyon Euro

12.Mamadou Niang (FB) 8 milyon Euro

12.Stephan Appiah (FB) 8 milyon Euro

12.Rodrigo Tabata (BJK) 8 milyon Euro :asd:

15.Abdulkader Keita (GS) 7.5 milyon Euro

15.Diego Lugano (FB) 7.5 milyon Euro

15.Wesley Sneijder (GS) 7.5 milyon Euro

inşallah renkdaş bu maç çok kritik alırsak şampiyonuz bile diyebilirim ama şimdi düşünüyorum ortalama bir stoper danynin yerine ve ortalama bir solbek ile rahat rahat izleyebilecekken maçı şimdi top onlardayken hep tedirgin olacağım işin enterasan yanı her ne kadar çok sevsem ve kasımpaşa maçında beğendim sabri de sağ bekde
yaw renktas neden oyle dusunuyosun,karsindaki takimin defansina bak rahatla sivok-toraman-g.süzen...ortada veli-necip yani bide oyle düsün:)

bu sistemde iki bek de cok önemli,

eboue ve carlinhos gibi iki hayvani bekle bu sistem oynanir, iki kanadi da otobana cevirirler, onlar giderken mesela inler hamit oralari kapatabilir, hic olmadi semih cabukluguyla, toure tecrübesiyle kapatir.

Vallah acayip goller atariz bu takimla...

Valla avrupada her türlü çok zorlanırız bu dizilişle ama ligde çok rahat oynarız

devşirme olma kuralı ne bilen var mı dany,amrabat kaç sene içinde olabilir mesela.İkisinin de 3. seneleri bu sene.5 sene olunca mı oluyor.dany bence çok iyi adam rieranın açıklarını kapatmaktan kendi bölgesine bakamıyor bence.

Biri Granqvist ve Drogba'lı kadro kurabilir mi?

6 yabancı kuralına uygun olarak ve yedeklerle birlikte.

sanırım Amrabat, Elmander, Dany, Melo, Riera beşlisinden ikisi tribüne gitmek zorunda bu transferler gerçekleşirse.

---muslera-----

-eboue--danny--semih--riera---

---hamit---yekta--selçuk----

----------snejder----

----burak---drogba----

melo-granvist.

amarabat-elmander kadro dışı...

muslera ya 2 dev tekllif var. en az 25 mılyon. yanı bırını sececek ve gıdecek.

onurla anlaşıldı özelden. yani onur bizim kalecimiz artık (seneye)

melo seneye yok, yerıne bir başkası gelecek ünal aysal şimdiden isimler kovalıyor.

italyadan bır stoper ve drogba işi bitti.

bunların bir tanesi bile gerçekleşmezse, snıjder olayında söylediğim gibi sileceğim kendimi...

ünal aysalın büyük şamp ligi takımı projesi şimdilik bunlar.

karşı çıkanlar olsa da fatih terim görevi bırakana kadar büyük yeni galatasaray projesinde burak var. burak yılmazı beğenmeyenler takım değiştirsin çünkü emekli olana kadar galatasaray da

kaynak:80630 diye bilinen bir sitede su anda okudum edit : user in nickiinide biliyorum fakat yasal bir yaptirimi olup olmayacagi icin paylasmadim

iste sorun burada; facebook tarzinda bir siteye uyeim orda sneijder i onceden bilen bir eleman yeni bir duyum paylasmis iddali bir sekilde bide sneijderde oldugu gubu bunlar cikmassa uyeligimi silin demis yani adam biliyor .. isterseniz paylasiyim ?

tamam o zaman yaz bence detaylariyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri