Cevap: Transfer Nöbeti
yarın 17.00 de tunusla macları var.
Drogba son afrika kupa macinda nasildi? Izleyen oldu mu...
yarın 17.00 de tunusla macları var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogba son afrika kupa macinda nasildi? Izleyen oldu mu...
aldılar 28 yaşındaki ufacık boylu bir adamı, kandırıyorlar bizi. neymiş dünya starıymış. adam olsaydı CL kupası alırdı.
katar gibi görüyor zaten burayı
Stoperde gelmez. hiçbiri gelmez lan!![]()
aldılar 28 yaşındaki ufacık boylu bir adamı, kandırıyorlar bizi. neymiş dünya starıymış. adam olsaydı CL kupası alırdı.
Onu da biliyorum ama Traore idi merak ettiğim isim. Bu elemanında kumaş sağlam gibi bakalım.
edebe adaba girme senin icin fena olur,senle muhabbeti bu mesajla kesiyorum yoksa forumdan atilmak hatta ihrac seviyesine gelirim bir sonraki mesajimda,onun icin bak isine hadiii
Stoperde gelmez. hiçbiri gelmez lan!![]()
Yazdıktan sonra farkettim benim dediğim eleman daha 18 yaşında![]()
edebe adaba girme senin icin fena olur,senle muhabbeti bu mesajla kesiyorum yoksa forumdan atilmak hatta ihrac seviyesine gelirim bir sonraki mesajimda,onun icin bak isine hadiii
ironimi yapıyosun bu ne yaa negatif yorum yapmaya gelmeyin şuraya hasta ediyosunuz avatarda leş
Sen kimsin birader ne fena olacakmış ?herkes fikrini beyan etmekte serbest dayanamıyorsan yazma zaten forumda
Renktaş sen 10 senedir tanıyormuşsun saygı duyarım. Ama bak birşeyin içine maddiyat giriyorsa, o işin doğallığı bozulur. Bu her yerde böyledir. Transfer haberlerini görüyorum tamam mı? Diyo ki misal, transfer bitti akşam uçakla gelicek. Akşam gelmiyor habere dönüp bir bakıyosun o cümleyi çıkarmış sonra soranlara giydiriyor, haberin linki burda aç bak bakalım yazıyo mu öle bişi? Ya belki şuan anlatamıyorum ama gerçekten sırf sitesine zarar gelmesin die yapmayacağı çirkeflik yoktur.
Ben orayı bir tarikat gibi görüyorum. Valla kızmayın yeminle öyle görüyorum. Sadece kendileri gibi düşünenlere açık bir yer, eğer olaki bir gram onlardan farklı düşün, ve olaki bir gram eleştiri yap, ne yapılmadık ağzın kalır, ne yemediğin b.k kalır... Ya bazıları buna dobralık diyor. Ben buna ne dendiğini çok iyi biliyorum da terbiyem müsade etmiyor.
Herneyse bunlar benim şahsi fikrim. Bu forumda bu kadar bile konuşulmayı haketmediğini düşünüyorum. Sevenlere de saygı duyuyorum. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda da diye bir kaide yok.