Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aldılar 28 yaşındaki ufacık boylu bir adamı, kandırıyorlar bizi. neymiş dünya starıymış. adam olsaydı CL kupası alırdı.

katar gibi görüyor zaten burayı

ironimi yapıyosun bu ne yaa negatif yorum yapmaya gelmeyin şuraya hasta ediyosunuz avatarda leş

Şeref Aydın'ın ne çıkarı olacak bizden yapmayın etmeyin.

Transfer döneminin heyecanı duyumdur zaten olur olmaz o farklı ama heyecanı yaşayın olsun bitsin,namus meselesi değil futbol eğlence arkadaşlar.

edebe adaba girme senin icin fena olur,senle muhabbeti bu mesajla kesiyorum yoksa forumdan atilmak hatta ihrac seviyesine gelirim bir sonraki mesajimda,onun icin bak isine hadiii

rahman cok çabuk parlıyosun dostum geçen liverpool galatasaray ayağına benide çileden çıkarttın normalde tartıştıklarımı alıntılamam pek ama nedense bunu yazma ihtiyacı hissettim biraz sakin he de gitsin

gervinhonun tipi ne öyle ya saçlar falan drogba gelsin kalite duruyo adam :D

edebe adaba girme senin icin fena olur,senle muhabbeti bu mesajla kesiyorum yoksa forumdan atilmak hatta ihrac seviyesine gelirim bir sonraki mesajimda,onun icin bak isine hadiii

Sen kimsin birader ne fena olacakmış ?herkes fikrini beyan etmekte serbest dayanamıyorsan yazma zaten forumda

Transfer Nöbeti

Umarım Şeref'in son mesajlarından birine gelen 52 like burada zevzek zevzek konuşan bazılarına ders olmuştur.

Adam sadece duyduklarını paylaşıyor, foruma renk katıyor, halen 5 yaşındaki çocuklar gibi mızmızlanıyorsunuz!

Bizi de adamı da rahat bırakın, beğenmiyorsanız okumayın! Allah Allah ya...

hem toure hem drogba biraz zor gelir.. dany riera amrabat elmander yedek kalacak bu durumda bilmem farkındamisiniz.

ayu volkan drogba gelirse sakalını at kuyrugu yapıp gezerim demış:)

Sen kimsin birader ne fena olacakmış ?herkes fikrini beyan etmekte serbest dayanamıyorsan yazma zaten forumda

bakınız bir leş yorumcu forumu karıştırıyor kargaşaya gerek yok drogba gelicek gelmesede yalan değil şerefin söyledikleri beğenmiyosanız başka foruma bu forumda şeref kral :D

Renktaş sen 10 senedir tanıyormuşsun saygı duyarım. Ama bak birşeyin içine maddiyat giriyorsa, o işin doğallığı bozulur. Bu her yerde böyledir. Transfer haberlerini görüyorum tamam mı? Diyo ki misal, transfer bitti akşam uçakla gelicek. Akşam gelmiyor habere dönüp bir bakıyosun o cümleyi çıkarmış sonra soranlara giydiriyor, haberin linki burda aç bak bakalım yazıyo mu öle bişi? Ya belki şuan anlatamıyorum ama gerçekten sırf sitesine zarar gelmesin die yapmayacağı çirkeflik yoktur.

Ben orayı bir tarikat gibi görüyorum. Valla kızmayın yeminle öyle görüyorum. Sadece kendileri gibi düşünenlere açık bir yer, eğer olaki bir gram onlardan farklı düşün, ve olaki bir gram eleştiri yap, ne yapılmadık ağzın kalır, ne yemediğin b.k kalır... Ya bazıları buna dobralık diyor. Ben buna ne dendiğini çok iyi biliyorum da terbiyem müsade etmiyor.

Herneyse bunlar benim şahsi fikrim. Bu forumda bu kadar bile konuşulmayı haketmediğini düşünüyorum. Sevenlere de saygı duyuyorum. Herkes aynı şekilde düşünmek zorunda da diye bir kaide yok.

hm.. vallah dedigin gibi cok sert cevaplarida olmusdur onla ayni fikirde olmayanlar hakinda ama adam akili saygiylada cevap yazmasinida gördüm bir cok kez. bende cok tartisirim onla ama küfür etmez bana misali ama beni bos ver hadi okadar yilardir taniyorsun sana özel diye bilirsin ama bir cok kisiyede küfür etmeden cevap vere biliyor. ona sert cevap yazanlara karsi baya geri sert cevap yazdigini gördügüm olmusdur senin dedigin gibi. adama hakaret ediyorlar oda baya sert cekilde cevap veriyor kendisine göre hakli olarak. transfer haberlerini girmiyor o artik Aysal baskandan beri :)

Osman yapior ama oda ordan burdan aliyor haberleri galiba. onu fazla takip etmedigim icin yani osmani pek bir sey diyemecem ama o ucak meslesini hatirliyorum galiba. orda baya af edersin sicti :D

Osman in daha cok firin ekmek yemesi lazim zaten. kariyer pesinde osman ama babasi o islerden uzak. madi bakimindan öyle bir siteden zaten pek fazla kazandigi yok onun. site islerinden anlayan bilir. maddi durumu zaten iyi onun ama bu özeline girer simdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt