Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Timurlenk...olumlu veya olmusz birsey yazmamizs...sadece lüx, gereksisz olur demek istedi..öncelik gerekli mevkilere transfer yapmak'dir demek istemis...öyle anladim.

Kamil abi elma dersem çık , armut dersem çıkma.. :asd:

Granqvist belli ki hocanın listesinde ve isteniyor. Gelsin o zaman. Beğenmeyen arkadaşlar toplam yirmi dakika izlemişler midir acaba ?

Gelsin, oynasin, murekkep ile gecelim uzerini. Hic silinmez o zaman. Ama mevcut durumu iyi degil malesef.

inanıyorum ben bişiler yapar sneijder gelince performansı artar bence oyun açan adam lazım sneijder çilingirmiş heralde

Yani Bülent Timurlenk diyor ki ne Drogba'sı yok Drogba falan hadi dağılın beyler..:lol:

Ya şimdi yarın Drogba yerine Kolo Toure açıklanırsa üzülürmüsünüz?

Bide Şeref Aydına sallarmısınız?

Benim cevabım üzülmem ve sallamam

Drogba daha kac yil verimli olarak oynayabilir? 35 yasinda 1.5 + 1 yil opsiyonlu kontrakt onerilirse bu adam 38 yasinda halen oynuyor olacak ilginc :)

Bu arada arkadaşlar forum kimsenin tekelinde olan birşey değil. Kimsenin kimseyi başka foruma yönlendirmek gibi bir hakkı ve tasarrufu olamaz. Tabiki forumun sahipleri adına söz söyleyemem ama bence onlar da forumun sahipleri olarak biz üyeleri görüyorlardır:)

Yani herkes farklı şeyler düşünebilir, saygılı olmakta yarar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt