Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dünyanın heryerinde meyve veren ağaç taşlanır. şeref aydınada aynısı oluyor. kendisini tanımam etmem ama her türlü iyi niyetli olduğu ve gerçekten kulüpten ciddi haberleri tez zamanda alabilip bunları atmasyon yapmadan paylaşabilen bir insan olduğu belli. diğer twitçiler gibi günde 50 tane mesaj yazıp ta aha tuttu diyen bir asparagasçı değil. az ve öz mesaj yazıyor buda onun ciddiyetini gösterir zaten. geçmiş mesajları okudum, gerçekten bu arkadaşımız hakkında iftira dolu hakarete varan mesajlar gördüm. umarım bu kişileri kaale almaz ve güzel haberlerini bize ulaştırmaya devam eder. şurada 15-20 kişiden uydurma twitçilerden hergün transferle ilgili saçma salaak mesajlar geliyor. inanın hiçbirine inanmıyorum. çoğu şereften duyduğunu 1-2 dakika içinde kendi haberiymiş gibi üfüren tipler zaten. şeref birşeyi söylemişse doğru çıkma ihtimali %90-%100 dür, ama ondan başka twitçi ve haberciler söylemişse doğru çıkma ihtimali %10 dur benim inancıma göre. drogba haberindede kesin olmamakla birlikte anlaşmaya yakın olduğumuz söylüyor. imzalandığı andada bizi bilgilendirir umarım:yenieek:

beyler aralık aylarında falan bizim resmi siteden sneijderle ilgili bir haber yalanlanmıştı ama öyle bir yalanlamaydı ki sneijderle ilgilenmediğimizi yalanlayan bir açıklamaydı , neydi o bulamadım yahu :D

guya Fatih Terim istemedigi gi icin sonradan fiyat artmisda transfer yatmismis.

oyle yalanlamaydiki yani yattigi felan yok gibi bir seydi.

beyler aralık aylarında falan bizim resmi siteden sneijderle ilgili bir haber yalanlanmıştı ama öyle bir yalanlamaydı ki sneijderle ilgilenmediğimizi yalanlayan bir açıklamaydı , neydi o bulamadım yahu :D

[h=1]Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama[/h]

Bugün bir medya organında yer alan "Arıboğan'ın İtalya'daki Sneijder zirvesi" başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu da linki;

Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama - 18.12.2012 17:54 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Melo çok fazla küçümseniyor Sneijder den sonra ligin en kaliteli futbolcusudur o adı geçen ön liberolardan da çok daha iyidir. Geç katıldı ritmini bulamadı geçen sene orta sahada rakipleri çiğniyordu resmen.

Drogba gibi bir oyuncunun yaşına takılmamak gerek. Henrik Larsson 33 yaşında Barcelona'ya, 36 yaşında da Manchester United'a transfer oldu. Kariyerinin en büyük başarılarını da bu takımlarda yaşadı. Benim tek endişem yabancı sınırlaması ve savunmadaki zaaflarımız. Drogba içeren bir kadro kurmak için takımda bir çok taşı yerinden oynatmak zorunda kalıyoruz yabancı sınırlaması sağolsun. Bundan en büyük darbeyi de yine savunmamız yiyecek belli ki. Ama buna rağmen Fatih Terim ve teknik ekip istiyorsa bilemeyeceğim. Vardır o zaman bir bildikleri.

Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama

Bugün bir medya organında yer alan "Arıboğan'ın İtalya'daki Sneijder zirvesi" başlıklı haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Galatasaray Spor Kulübü

Bu da linki;

Galatasaray Spor Kulübü'nden Zorunlu Açıklama - 18.12.2012 17:54 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

yok renktaşlar bu değil , sneijderle ilgilendiğimizi belli eden bir haberdi bulamadım nedense, sildiler sanırım fatih terimin sivas maçından sonra yaptığı açıklamalardan sonra yayınlanmıştı , şahin renktaşın bahsettiği haber ama bulamadım sitede

bizimkiler ne zaman superdefans bulup almislar?

hep ofansif oyuncu takip ederler, sonra greaanvist filan getiririler oda elmander tavsiyesi

Melo çok fazla küçümseniyor Sneijder den sonra ligin en kaliteli futbolcusudur o adı geçen ön liberolardan da çok daha iyidir. Geç katıldı ritmini bulamadı geçen sene orta sahada rakipleri çiğniyordu resmen.

Gelecek sezonda Melo takımda kalmalı brezilya milli takımının elenıydı adam oyunun yönünü çok iyi degiştiriyor pasları çok iyi Sneijderin gelişiyle performansı dahada çok artacak Meirelesin futbolcu diye geçindiği bu ligde Melo bulunmaz nimettir

M'Vila 12 Mn €'ya Rubin'e transfer oldu bilirsiniz hocam , M'Vila'ya 12 Mn € verene kadar hemen hemen 10-12 Mn € arası bonservisi Gökhan İnler'e verir , senelik 3 Mn € garanti ücretle Gökhan'ı getiririm.

Gökhan yerli olması yönünden alternatifi olmayan bir isim zaten. Kesenin ağızını sonuna kadar açmaya değer o nedenle, kesinlikle benim de Melo'dan sonra ilk hedefim olurdu.

Bence Melo simardi ve kendisinin de form tutma gibi bi niyeti yok.

Gecen sene futboluyla konusuyorduk

Simdi twitteriyla ya da gitmesi hakkinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt