Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba gibi bir oyuncunun yaşına takılmamak gerek. Henrik Larsson 33 yaşında Barcelona'ya, 36 yaşında da Manchester United'a transfer oldu. Kariyerinin en büyük başarılarını da bu takımlarda yaşadı. Benim tek endişem yabancı sınırlaması ve savunmadaki zaaflarımız. Drogba içeren bir kadro kurmak için takımda bir çok taşı yerinden oynatmak zorunda kalıyoruz yabancı sınırlaması sağolsun. Bundan en büyük darbeyi de yine savunmamız yiyecek belli ki. Ama buna rağmen Fatih Terim ve teknik ekip istiyorsa bilemeyeceğim. Vardır o zaman bir bildikleri.

akıllarında muhtemelen tek forvet ve arkasında ofansif 3 lüyle oynama düşüncesi var yani 4 2 3 1 fatih terim in son yıllarda milli takımda ve geçen sene hazırlık maçlarında denedigi gibi eger böyle bir taktikle oynayacaksan bunun için drogba biçilmiş kaftan bu oyun tarzında daha iyisi yok yaşına ragmen

beyler, TRT HD veya TRT Haberin iyi kalitede (normal, düsük demiyorum, onlari bende biliyorum...) stream yayini var mi?

Varsa, atabilirmisiniz bana? tsk

yok renktaşlar bu değil , sneijderle ilgilendiğimizi belli eden bir haberdi bulamadım nedense, sildiler sanırım fatih terimin sivas maçından sonra yaptığı açıklamalardan sonra yayınlanmıştı , şahin renktaşın bahsettiği haber ama bulamadım sitede

Şunu diyosun:

Bugün Vatan Gazetesi spor sayfalarında yer alan ve Galatasaray halen Inter’in kadrosunda bulunan Wesley Sneijder’i Fatih Terim’in geç karar vermesi yüzünden alamıyormuş intibasını veren haberi, yanlış bilgilere dayanmaktadır. Pek çok kulüp gibi Hollandalı milli futbolcuyu Galatasaray’ın da izlediği ve teknik heyetle bu konunun paylaşıldığı doğrudur. Ancak futbolcunun bonservis fiyatının teknik direktörümüz Fatih Terim’e teklif edilmesinden bu yana artmış olduğu ve transferin bu nedenle yapılamadığı tamamen yanlış bir bilgi olup, konunun Lutfi Arıboğan’la bir ilgisi yoktur.

Yönetimden Açıklama - 27.12.2012 18:10 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

yok renktaşlar bu değil , sneijderle ilgilendiğimizi belli eden bir haberdi bulamadım nedense, sildiler sanırım fatih terimin sivas maçından sonra yaptığı açıklamalardan sonra yayınlanmıştı , şahin renktaşın bahsettiği haber ama bulamadım sitede

Yönetimden Açıklama - 27.12.2012 18:10 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Bugün Vatan Gazetesi spor sayfalarında yer alan ve Galatasaray halen Inter’in kadrosunda bulunan Wesley Sneijder’i Fatih Terim’in geç karar vermesi yüzünden alamıyormuş intibasını veren haberi, yanlış bilgilere dayanmaktadır. Pek çok kulüp gibi Hollandalı milli futbolcuyu Galatasaray’ın da izlediği ve teknik heyetle bu konunun paylaşıldığı doğrudur. Ancak futbolcunun bonservis fiyatının teknik direktörümüz Fatih Terim’e teklif edilmesinden bu yana artmış olduğu ve transferin bu nedenle yapılamadığı tamamen yanlış bir bilgi olup, konunun Lutfi Arıboğan’la bir ilgisi yoktur.

Galatasaray Spor Kulübü

bu mu? :asd:

dünyanın heryerinde meyve veren ağaç taşlanır. şeref aydınada aynısı oluyor. kendisini tanımam etmem ama her türlü iyi niyetli olduğu ve gerçekten kulüpten ciddi haberleri tez zamanda alabilip bunları atmasyon yapmadan paylaşabilen bir insan olduğu belli. diğer twitçiler gibi günde 50 tane mesaj yazıp ta aha tuttu diyen bir asparagasçı değil. az ve öz mesaj yazıyor buda onun ciddiyetini gösterir zaten. geçmiş mesajları okudum, gerçekten bu arkadaşımız hakkında iftira dolu hakarete varan mesajlar gördüm. umarım bu kişileri kaale almaz ve güzel haberlerini bize ulaştırmaya devam eder. şurada 15-20 kişiden uydurma twitçilerden hergün transferle ilgili saçma salaak mesajlar geliyor. inanın hiçbirine inanmıyorum. çoğu şereften duyduğunu 1-2 dakika içinde kendi haberiymiş gibi üfüren tipler zaten. şeref birşeyi söylemişse doğru çıkma ihtimali %90-%100 dür, ama ondan başka twitçi ve haberciler söylemişse doğru çıkma ihtimali %10 dur benim inancıma göre. drogba haberindede kesin olmamakla birlikte anlaşmaya yakın olduğumuz söylüyor. imzalandığı andada bizi bilgilendirir umarım:yenieek:

+1905

Forumun ismi Transfer forumu zaten

Şeref gelecek bir şeyler söyleyecek öbür kişi gelecek bir şeyler söyleyecek ki muhabbet olsun

adam iyi niyetli bir şekilde bildiğini bizimle paylaşıyor ne güzel işte bunun tadını çıkarmak yerine saçma sapan ego oyunlarına kalkmak komiklikten öteye geçemez

amaç üzüm yemekse eyvallah ama bağcıyı dövmekse başka kapıya

birde Şeref'e saydıranların şu savunması çok komik "insanları kandırmasın"

kardeşim adam ben mehdi'miyim dedi size

yani yarın dese ki Şeref; kendini boğaz köprüsünden atanlara cennette ev verilecek

inanacak mısın bea mübarek ???

bakarsın söylediklerine kafana yatıyorsa eyvallah dersin yatmıyorsa inanmazsın geçer gidersin

bizimkiler ne zaman superdefans bulup almislar?

hep ofansif oyuncu takip ederler, sonra greaanvist filan getiririler oda elmander tavsiyesi

Alper Abim katılıyorum haklısın ; defans konusunda iyi hamleler yapamıyoruz , Ujfa tuttu bir tek :)

Kolo Toure'yi alsınlar gelsinler işte şu sezonu Lig Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde En Az Çeyrek Final ile bitirelim de ; Gelecek sezon gözümüzün önüne bakar , Serdar Taşçı , Gökhan İnler ikilisini getiririz. Sağlam bir yabancı sol bek alırız. Oynayacağımız taktiğe göre kanat alınabilir. Yedek kulübesine takviyeler gelir.

Ohh! Mis gibi kadro :)

Drogba gibi bir oyuncunun yaşına takılmamak gerek. Henrik Larsson 33 yaşında Barcelona'ya, 36 yaşında da Manchester United'a transfer oldu. Kariyerinin en büyük başarılarını da bu takımlarda yaşadı. Benim tek endişem yabancı sınırlaması ve savunmadaki zaaflarımız. Drogba içeren bir kadro kurmak için takımda bir çok taşı yerinden oynatmak zorunda kalıyoruz yabancı sınırlaması sağolsun. Bundan en büyük darbeyi de yine savunmamız yiyecek belli ki. Ama buna rağmen Fatih Terim ve teknik ekip istiyorsa bilemeyeceğim. Vardır o zaman bir bildikleri.

[video=youtube;AfAONzycOIU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AfAONzycOIU[/video]daha geçen sene barcelona maçında yaptıklarına bak...

Drogba da hayırlı olsun. Yalan olsa resmi siteden yalanlarlardı. Bjk maçından sonra açıklarlar .

Alper Abim katılıyorum haklısın ; defans konusunda iyi hamleler yapamıyoruz , Ujfa tuttu bir tek :)

Kolo Toure'yi alsınlar gelsinler işte şu sezonu Lig Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde En Az Çeyrek Final ile bitirelim de ; Gelecek sezon gözümüzün önüne bakar , Serdar Taşçı , Gökhan İnler ikilisini getiririz. Sağlam bir yabancı sol bek alırız. Oynayacağımız taktiğe göre kanat alınabilir. Yedek kulübesine takviyeler gelir.

yooo onu almazlar gidip granwviswqvust filan alirlar adini bile yazamiyorum gerisini sen dusun :)

güney afrikaya kaç saatte varırlarki?

16 saat civarı g.afrika sen ona ertelemelerle 17 de drogbayı bulana kadar 30 olur görüşmeler 80 araya Milanın girmesi 120 kulubu ile görüşme için Çine uçuş 20 daha orda kuluble goruşme 15 dese kapa bildirme ülkeye dönme falan 31 ocaka biter

10-12 arası bonservisle nereye alıyorsun gökhanı :-) napoli aldı zaten 18 e.

16 saat civarı g.afrika sen ona ertelemelerle 17 de drogbayı bulana kadar 30 olur görüşmeler 80 araya Milanın girmesi 120 kulubu ile görüşme için Çine uçuş 20 daha orda kuluble goruşme 15 dese kapa bildirme ülkeye dönme falan 31 ocaka biter

şeref aydın 8-10 saat demiş...yarına bişeyler çıkar

Kazim Avci ‏@kazimavci

Juventus Anelka ile anlaştı.. Hayat çok garip.. Aralık ayında Türkiye'de önemli bi takıma sunmuştum, dalga geçtiler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt