Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hep iste bu yuzden orda duruyor sabri.eger bu takim alt yapidan 12 yilda sabrinin yerine bir sag bek yetistiremiyosa kapatsinlar alt yapiyi boyle rezillikmi olur.vallahi biktim sabriyi izlemekten veya aydinin topu ayagindan acmalarindan.simdi bide basimiza süt oglan emre cikti

Alt yapıdan oyuncu çıkartıp oynatıyorsak bence onlara biraz sahip çıkmalıyız. Benim ısrarım o yüzden. Aydın'ın Fatih Terim geldiğinden beri belli bi ivme yakaladığı gerçek. Misal bence Amrabat'tan çok daha iyidir Aydın. Emre Çolak ise kanat oyuncusu değil. Orta saha da oynadığı zaman ki bundan sonra muhtemelen Sneijder'in yedeği olacaktır o zaman gerçek performansını görme şansımız olacak. Henüz 21 yaşında Emre bir iki sene daha şansı var diye düşünüyorum hemen silip atmayalım. Ayrıca geçen seneki şampiyonlukta onunda en az Engin kadar katkısı vardır.

Kapattim ,salaklar yaw.birde bizdeki galatasaraylilar neden hep tvde bizi elestirir anlamadim gitti.icimizdeki irlandalilar:mad:

Emrenin bu takımda kredisi çok.

Ama Aydın ve Sabri!Bırak krediyi,icralık ettiler takımı...

Merak ediyorum pazartesi günü Kolo Toure imzayı atsa.. Sonrasında da Drogba ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirirse..

Drogba'yı istemem'ciler ne diyecek ?

Alt yapıdan oyuncu çıkartıp oynatıyorsak bence onlara biraz sahip çıkmalıyız. Benim ısrarım o yüzden. Aydın'ın Fatih Terim geldiğinden beri belli bi ivme yakaladığı gerçek. Misal bence Amrabat'tan çok daha iyidir Aydın. Emre Çolak ise kanat oyuncusu değil. Orta saha da oynadığı zaman ki bundan sonra muhtemelen Sneijder'in yedeği olacaktır o zaman gerçek performansını görme şansımız olacak. Henüz 21 yaşında Emre bir iki sene daha şansı var diye düşünüyorum hemen silip atmayalım. Ayrıca geçen seneki şampiyonlukta onunda en az Engin kadar katkısı vardır.
sneijderin yedegi e.colak demek adriana limayi banu alkanla aldatmak gibi bisey olur yaw.sneijderin yedegi falan yok su an takimda.emre 2 yil sonra ptt liginde oynar bu kafayla

Emrenin bu takımda kredisi çok.

Ama Aydın ve Sabri!Bırak krediyi,icralık ettiler takımı...

Cevap yine ayni olacak Can ciger evlat muhabbetti yani herbirinin sonsuz kredisi var ;) Giderlerse bile kendi istekleri dogrultusunda yada kiralik olarak olur ancak.

Bay tahmini futbol programı olarakmı izliyosunuz :D

Vallaha lan.Adam savaşıyo pas yapıyo dana gibi topa vurmuyo akıllı oynuyor.

Bizimki ne yapıyor?

Ufacık topu hayvan gibi sahaya bi sığdıramıyor...

Bunlar yani bu düşünceler hep sosyal medyada başlayan o saçma geyikler yüzünden oldu. Tamam Sabri müthiş futbolcu demiyorum ama Gökhan hariç şu yerli, şu adam Sabri'den daha iyi diyebileceğin bi oyuncu olmadığı sürece Sabri bu takımda kalır :) Ve şuan piyasada öyle bi oyuncu yok :)

bunlar komedi mi yapiorlar, yoksa icdiler mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt