Teoman Han
Cezalı
- 21 Haziran 2012
- 7.413
- 0
- 881
Cevap: Transfer Nöbeti
kaan hosgeldin yaw
kaan hosgeldin yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amigo-Can-Ciğer demişsin.Hane futbolculuk?Taze bitti dmi?Olmayan birşeyden bahsedilemezdi elbet...
hep iste bu yuzden orda duruyor sabri.eger bu takim alt yapidan 12 yilda sabrinin yerine bir sag bek yetistiremiyosa kapatsinlar alt yapiyi boyle rezillikmi olur.vallahi biktim sabriyi izlemekten veya aydinin topu ayagindan acmalarindan.simdi bide basimiza süt oglan emre cikti
Emrenin bu takımda kredisi çok.
Ama Aydın ve Sabri!Bırak krediyi,icralık ettiler takımı...
sneijderin yedegi e.colak demek adriana limayi banu alkanla aldatmak gibi bisey olur yaw.sneijderin yedegi falan yok su an takimda.emre 2 yil sonra ptt liginde oynar bu kafaylaAlt yapıdan oyuncu çıkartıp oynatıyorsak bence onlara biraz sahip çıkmalıyız. Benim ısrarım o yüzden. Aydın'ın Fatih Terim geldiğinden beri belli bi ivme yakaladığı gerçek. Misal bence Amrabat'tan çok daha iyidir Aydın. Emre Çolak ise kanat oyuncusu değil. Orta saha da oynadığı zaman ki bundan sonra muhtemelen Sneijder'in yedeği olacaktır o zaman gerçek performansını görme şansımız olacak. Henüz 21 yaşında Emre bir iki sene daha şansı var diye düşünüyorum hemen silip atmayalım. Ayrıca geçen seneki şampiyonlukta onunda en az Engin kadar katkısı vardır.
Emrenin kredisi nerden geliyor ? yeni arda yaratma cabaları vol 122313213213312
Bunu demeyecektin, birazdan toplanırlar anti Emreciler.
Bunu demeyecektin, birazdan toplanırlar anti Emreciler.
Vallaha lan.Adam savaşıyo pas yapıyo dana gibi topa vurmuyo akıllı oynuyor.
Bizimki ne yapıyor?
Ufacık topu hayvan gibi sahaya bi sığdıramıyor...
Merak ediyorum pazartesi günü Kolo Toure imzayı atsa.. Sonrasında da Drogba ile görüşmelere başlandığı borsaya bildirirse..
Drogba'yı istemem'ciler ne diyecek ?