Transfer Nöbeti (Arşiv 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yabancılarımız: Muslera,Eboue,Dany,Riera,Ujfalusi,Melo,Amrabat,Sneijder,Elmander,Baroş+++Drogba,Kolo===12 yabancı ediyor.

Tahminimce hemen gidecekler: Ujfalusi,Baroş

Genel olarak gidecekler: Elmander,Melo,Ujfalusi,Baroş belki Riera====bunlar giderse 7 yabancımız kalıyor.

drogbayi bi an parcalida düsündümde icim titredi yaww:SS:lann drogba beee

Başlığa bakın ya Selçuk u çok kızdıracak mış bu sözler şok sözlermiş allah belanızı versin be

BBkfmcHCYAEAWIw.jpg

..................muslera...........

eboue...semih....toure...riera

........hamit..melo..selçuk...

.................sneijder............

............burak...drogba.......

allahım ne güzel kadro bu böyle :-) 7 yabancıdan birini form durumuna göre ayarlar heralde hocamız :-)

hahahahahaha ziya esprinin kralını yaptı hahahahahahaha alex in verilmeyen golü için hakem aykut muymuş dedi offffffffffffffffffffffff koptum ya gülmekten

adam bu lafı ettiğinde futbolcu bile değilmişş lan yuhhhhhh

O, değil de bu medyanın futbolcuların yaşlarını büyük söylediği zaman bir tarafları mutlumu oluyo anlamadım.

Toure daha 30'una yeni girdi adama 32 diyorlar. Drogba 34'e yeni girdi adama kalkıp 35 diyorlar. Oda güzel anasını satıyım sallayın vallaha sonrada biz muhabiriz biz haberciyiz diyin kendinize.

Kolo Toure 32 yaşında

panda sinan agliyo haksiz rekabet olur ligde diyo:D

Drogba ve Toure gelirse ligde haksız rekabet olur diyor Sinan Engin :)

O, değil de bu medyanın futbolcuların yaşlarını büyük söylediği zaman bir tarafları mutlumu oluyo anlamadım.

Toure daha 30'una yeni girdi adama 32 diyorlar. Drogba 34'e yeni girdi adama kalkıp 35 diyorlar. Oda güzel anasını satıyım sallayın vallaha sonrada biz muhabiriz biz haberciyiz diyin kendinize.

Kardeşim yalnız Drogba 35ine yeni girdi benim için problem değil ama yani bilgi vereyim dedim bana kalırsa o adam bu fiziğiyle 3 sene daha üst düzey oynar bizim ligde.

Yabancılarımız: Muslera,Eboue,Dany,Riera,Ujfalusi,Melo,Amrabat,Sneijder,Elmander,Baroş+++Drogba,Kolo===12 yabancı ediyor.

Tahminimce hemen gidecekler: Ujfalusi,Baroş

Genel olarak gidecekler: Elmander,Melo,Ujfalusi,Baroş belki Riera====bunlar giderse 7 yabancımız kalıyor.

Melo nun yerine Gökhan İnler gelsin yabancı kontenjanı sorunu felan kalmaz çok pahalı adam ama Sneijder i alıyon Toure ve Drogba olucak gibi getir İnler i de dimi ama :)

Sinan Engin: İddia ediyorum bu transferler gerçekleşsin ligde haksız rekabet olur :asd::asd::asd:

11 yabancı olursak 6+2 kuralına göre 3 kişi kadro dışı kalıcak ligde:D baroş ve urfa zaten yok...kadroya hangi yabancı giremeyecek ? bence dany veya elmander gibi gözüküyor..

Güney Afrika'ya giden yöneticiler Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, Didier Drogba'nın yanı sıra Kolo Toure ile de anlaşma sağladı. (Vatan)

lan sneijder transferi bizi ne kadar rahatlatmış. önceden olsaydı drogba galatasarayda cümlesini duyduğum an halaya başlardım. şimdi gayet rahatım :D uyanın drogba geliyorrrrrrrrrrrrr

Nihat Doğan:Kolo Toure gelirse Dany Melo'nun yerine düşünebilir.

Yorumlarınız?????

Bence olmaz.Melo gerektiğin 30 metre oyunu açabilen biri

Nihat Doğan : Dany ile Melo yer değişmeli, Dany Ön Libero oynamalı Melo Defans.

Nihat işte naparsın yapıyo arada böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt