GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 25

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
25/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

izlerken bizim baskani melo heycanlandirmiyodu well heycanlandiracak galiba.bu transfere emegi gecen herkesin.....

Lan maçı düşündükçe içime bi daralma geliyor öyle böyle değil normalde çokta uyurdum ama uykularım kaçtı bildiğin. Biz bu adama nasıl orta sahayı emanet edeceğiz yahu :sad007:

Sanırım olmazsa hamiti göbeğe kaydırıp, bunu hamitin yere koyarız amele gibi koşsun. Şeklinde bir b planımız olabilir. :sad007:

Lan azıcık ışık gösterse varya azıcık herkes bu akşam biraz umutlu olurdu. İzlediğim son 3 maçında da saklambaç oynayan bir adama yıllık ne hakla 4 milyon $ bağlayabiliyoruz ben oraya hayret ediyorum.

Lan azıcık ışık gösterse varya azıcık herkes bu akşam biraz umutlu olurdu. İzlediğim son 3 maçında da saklambaç oynayan bir adama yıllık ne hakla 4 milyon $ bağlayabiliyoruz ben oraya hayret ediyorum.
yillardir aydin ve sabriye bagladigimiz bos paralarla arenanin yanina 20 bin kisilik basketbol salonu yapardik

yillardir aydin ve sabriye bagladigimiz bos paralarla arenanin yanina 20 bin kisilik basketbol salonu yapardik

Ya verdiğimiz boş bonservisler. Yiğit iye bi adama 3.5 verdik gören duyan yok. Sercan keza öyle. Yahu bu güne kadar adam gibi parlayan bir oyuncuya ederini veripte kim, batmış. Bütün avrupa aptal bi biz akıllıyız zaten.

Yiğit,sercan'a verdiğimiz boş parayı üst üste koysak melo 3 milyondan 4 yıllık sözleşme istiyor wuaw yatacak diye kimse düşünmezdi.

Aydın 8 senedir yatıyor 500bin alsa yılda, 4milyon € yapar. Sabri çoğu yılını boş geçirdi. 1 milyon € aşaiğı almadı hep. Ama bu bizim genlerimizde var bize yararı dokunan yabancıya istediğini vermek koyar, gönderirsek veya almazsak kar'a geçeceğimizi düşünürüz. Şeytanın bizim kulübü yoklamasıda bu olsa gerek.

Ya verdiğimiz boş bonservisler. Yiğit iye bi adama 3.5 verdik gören duyan yok. Sercan keza öyle. Yahu bu güne kadar adam gibi parlayan bir oyuncuya ederini veripte kim, batmış. Bütün avrupa aptal bi biz akıllıyız zaten.

Yiğit,sercan'a verdiğimiz boş parayı üst üste koysak melo 3 milyondan 4 yıllık sözleşme istiyor wuaw yatacak diye kimse düşünmezdi.

Aydın 8 senedir yatıyor 500bin alsa yılda, 4milyon € yapar. Sabri çoğu yılını boş geçirdi. 1 milyon € aşaiğı almadı hep. Ama bu bizim genlerimizde var bize yararı dokunan yabancıya istediğini vermek koyar, gönderirsek veya almazsak kar'a geçeceğimizi düşünürüz. Şeytanın bizim kulübü yoklamasıda bu olsa gerek.

abi bizim klubun kulturu bu nekadar iyiysen okadar kötüsün millet en küçük hatan için fırsat kollar fenerbahçedede tam tersi adamların burnu poka batsa bile örnegin şu son olaylar ve aziz yıldırım hala cogunlugu başganım başganım diye dolanıyor etrafta ve pok sürdürmüyor

ayrica soyle birseyde var well 2m kiralama opsiyonu kullanirsan 8m,diyelimki begendin aldim 10m yatirim yapmis oluyorsun.yav bu adami kaca satacaksinki kara gececeksin boyle yatirimmi olur. muslera-burak-selcuk falan bugun ispanya ingiltere veya fransada olsaydi 40-50m euro ama bir gercek varki turkiyede futbolcunun krali olsan 15den fazla kimse vermez bu is boyle

Bu deli saçması hamleyle birlikte 2 senedir adım adım gelişmekte olan takımımıza sekte vurulmuştur.Yapımda ve yayında emeği geçenler Allah'a havale ediyorum !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt