GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 28

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,5K
Sayfa
28/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Wellington hakkında bu kadar söylenti çıktı net konuştular hâlâ bir KAP bildirimi gelmedi. Başka oyuncuyla mı görüşüyorlar napıyorlar anlamadım ki.

Hiç bir yabancı ile yollarımızı net olarak ayırmadık sanırım.

1-Muslera

2-Dany

3-Eboue

4-Riera

5-Cluio

6-Elmander

7-Sneijder

8-Drogba

9-Cheijdu

10-Amrabat

11-Ujfa

Talimatnameye göre 10 yabancı varken yabancı transferi yapılamayacaksa Cheijdu ile nasıl imzaladık ?

Ben Fatih Terim Yönetimin kafasina silah dayayip "5-6´dan fazla verirseniz topragi boylarsiniz " dedigini iddia etmedim zaten. Büyük ihtimal ile ilk teklifler geri cevirildikten sonra, o fiyatlardan fazla cikmasinlar demistir Ali Dürüst abimize oda iletmistir yönetime, onlar da fazla takmamistir.

Bu transferde Ünal Baskan asiri hirs yapmistir, hele hele o kayseri´den gelen laflardan sonra, Amrabat´a bu fiyatlari vermenin baska aciklamasi olamaz. O sene Farfanin eline 4 Million sikistirip 2.5 Milyon netten 4+1 yillik sözlemse önerseydin, adam erstesi aksam zaten Florya´daydi.

Yinede Amrabat cok iyi bir oyuncu, dindar ve namuslu, kötü aliskanliklari olmayan, ve son derece saygili. Ama bir Farfan mi diye sorsan, degil tabiki.

Güzel diyorsun da yanlış biliyorsun renktaş. Abdürrahim Albayrak kendi açıkladı. Fatih Terim 1 sezon boyunca ne zaman konuşsak Amrabat diyordu diye. Amrabat'ı alan fiyatta anlaşan aynı Yiğit Gökoğlan'da ve Dany'de olduğu gibi Abdürrahim Albayrak'tır kendi de söyledi zaten. Bana göre 3'üde bonservis olarak daha ucuza alınabilirdi ancak bonservis fiyatları yüksekmiş gibi de görünse ödeme şartlarını bilmiyoruz. Mesela Amrabat'a 9M verdik ama 2 yıl veya 3 yıl taksitle mi ödeyeceğiz bilmiyorum. Senin Hocamızla ilgili yorumlarını da okudum çoğuna katılıyorum. Hoca futbolcudan da anlıyor takımı finans açısından da zarara sokmak istemiyor ama bir oyuncuya da taktı mı takıyor. Carlinhos-Amrabat bu adamlar gelemiyorsa yerine alternatifin olur bunu alırsın. Hoca ille de onları alın diye uğraşıyor bu iyi mi kötü mü tartışılır ama fazla zaman aldığı belli. Bunun dışında Sneijder hocanın sistemine uymuyor demişsin. Tam tersine geçen sezon Antep maçı sonrasını hatırlayalım. Hoca kendi söyledi bu sistem değişebilir diye ve Kaka'yı istiyorum demişti. Demek ki aklında böyle bir geçiş varmış ve başkan da Sneijder'de karar kıldı bu bölge için.

Hiç bir yabancı ile yollarımızı net olarak ayırmadık sanırım.

1-Muslera

2-Dany

3-Eboue

4-Riera

5-Cluio

6-Elmander

7-Sneijder

8-Drogba

9-Cheijdu

10-Amrabat

11-Ujfa

Talimatnameye göre 10 yabancı varken yabancı transferi yapılamayacaksa Cheijdu ile nasıl imzaladık ?

Ujfa'nın sözleşmesi bitti zaten.

Tarihinde bir basarın var onu da eline yuzune bulastırmıssın. Fransa da ki bir iş adamının, yoğun cabaları ve lobi calışmalarıyla alındı ribery. bir daha denk gelmez. gelse de kaçırırız zaten, kim parasını gununde alıyor ki bu takımda.

bak konu transfer olunca cok buyuk lobi faliyetleri oluşur. menajerler para kazanır. yoneticileri gorur. menajerler de buna gore hangi oyuncuyu hangi takıma ittireceğini bilir. gecen sene iyi işler yaptık. cebimiz para gordu. niye melo gelmiyor arkadaş. cunkü, melo para kazandırmıyor menajerlere. kazandırmıyor derken, menajeri belli, iki senedir aldığı para belli. welligtonun bonservisi üç parça, neler donud neler. allah bilir.

Dağılın beyler adam bu işlerin içinde, bizim bilgimiz yetmez:b5::b5::b5:

Dany, Riera, Cluio, Elmander, Amrabat

Bunları bir şekilde kovalayıp yerlerine doğru düzgün adam alsak iyi olur da zor giderler....

Dany, Riera, Cluio, Elmander, Amrabat

Bunları bir şekilde kovalayıp yerlerine doğru düzgün adam alsak iyi olur da zor giderler....

dany riera ve amrabatin gitmesine luzum gorulmemistir

elmander baskan dilerse ayrilir dilemezse basimizin ustunde yeri hazir

coolio da sinirdisi :lol:

transfer de vazgeçilmez seçenek.

ayağında platin var bişey olmaz

sakatlık yaşamış risk

yaşlı ne katar bize

çok para alamayız.

kulubun kapısına kilit vuralım :):lol:

********************* anlaşıldı diyor, bugun yarın açıklanıyor diyor.

hatta melo için ülkesine dönüyormuş.

sallıyor diyeceksiniz. yaklaşık 3 haber var.

Dany'nin geçen yıl yangından mal kaçırırcasına apar topar, sessiz sedasız alınmasına hala anlam verebilmiş değilim.

transfer de vazgeçilmez seçenek.

ayağında platin var bişey olmaz

sakatlık yaşamış risk

yaşlı ne katar bize

çok para alamayız.

kulubun kapısına kilit vuralım :):lol:

:lol:

Misal o gün maçtaydım,Okan'ın bacağı ne biçim kırılmıştı,kimse bir süre sahaya bakamadı.

Sonrasında bir daha iflah olmaz deniliyordu ama o Okan vazgeçilmezlerden biri oldu.

Wellington benim ilk tercihim değil ama diz sakatlanması yaşamış kabulüm ama sonrasında maçlarını verimli bir şekilde oynamış.Bu yönden sıkıntı yaratacak bir durum yok. Ayrıca diz sakatlıkları geçirip de sonrasında yılın oyuncusu ödülü alan bile var.

Ama doktorluğu en iyi biz biliriz,diz sakatlığı görünce,tamam adam ölmüş :D

Herhalde bu kadar da saf değildir yönetim,önlem olarak detaylı bir tıbbi taramadan geçirirler.

Güzel diyorsun da yanlış biliyorsun renktaş. Abdürrahim Albayrak kendi açıkladı. Fatih Terim 1 sezon boyunca ne zaman konuşsak Amrabat diyordu diye. Amrabat'ı alan fiyatta anlaşan aynı Yiğit Gökoğlan'da ve Dany'de olduğu gibi Abdürrahim Albayrak'tır kendi de söyledi zaten. Bana göre 3'üde bonservis olarak daha ucuza alınabilirdi ancak bonservis fiyatları yüksekmiş gibi de görünse ödeme şartlarını bilmiyoruz. Mesela Amrabat'a 9M verdik ama 2 yıl veya 3 yıl taksitle mi ödeyeceğiz bilmiyorum. Senin Hocamızla ilgili yorumlarını da okudum çoğuna katılıyorum. Hoca futbolcudan da anlıyor takımı finans açısından da zarara sokmak istemiyor ama bir oyuncuya da taktı mı takıyor. Carlinhos-Amrabat bu adamlar gelemiyorsa yerine alternatifin olur bunu alırsın. Hoca ille de onları alın diye uğraşıyor bu iyi mi kötü mü tartışılır ama fazla zaman aldığı belli. Bunun dışında Sneijder hocanın sistemine uymuyor demişsin. Tam tersine geçen sezon Antep maçı sonrasını hatırlayalım. Hoca kendi söyledi bu sistem değişebilir diye ve Kaka'yı istiyorum demişti. Demek ki aklında böyle bir geçiş varmış ve başkan da Sneijder'de karar kıldı bu bölge için.

Senin bakis acini ve verdigin bilgileri begendim ve son derece gizemli ve ikna edici buldum yazi seklini. Ancak Sneijder konusunda katilmam mümkün degil, cünkü Fatih Terim eger diyorsa "Sneijderin asil pozisyonu forvet" diye ozaman bu oyuncuyu pek tanimadigindan ibarettir.

Kendin de ifade ettigin gibi sistemini degistirmek zorunda kaldi ve o aralar sikintilar yasadik. Mesela Wellington Fatih Hocanin sistemine daha cok uyan bir Futbolcu Melo´ya nazaran.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt