GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)
O

Transfer Nöbeti (ARŞİV 10) Sayfa 77

Oktay Kara ·

Cevap
10K
Okunma
613,4K
Sayfa
77/501
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

culio kiralık verirsin bu kadar basit.. elmander talip var tabiki türkiye içinde de- yurtdışından da...

bu adamların 1 senelik sözleşmesi kalmış. 1 milyon euro isteyeceğine 700 bin euro iste.. her klup kapar bedavaya vermektense..

ayrıcaa kim alır diyorsun. oynamayacak bir oyuncu sence ne kadar maaş eder, kendilerini düşünürler..
dediğimi anlatamadım tabiki culio gidecek , elmander ve inşallah rieara da ama şimdi atıyorum naniyi aldın ve açıkladın, meloyu da aldın, adama dedin ki seni gönderiyorum kiralık olarak, o da diyecek ki nasıl olsa bunlar benim sözleşmemin bedelini ödemek zorunda zora koşacaklar anlatmak istediğim o...

bu töre ya. hamburg zamanindan taniyorum az cok bu cocugu. sereseri arkadalasi ile vardi . gece hayatinda geziyordu. annasina cok fena geciyordu serefsiz. bunu ben ama aylar önce burda yazmisdim . zaten sorunu budur bu cocugun. olmasi gereken yere gitmis resmen yani. biraz arastirsaydilar cocugun özel hayatini ortaya cikardi neyin nes oldugu. bir düsünsene hambur gibi almanyanin en köklü takiminda ilk 11 e kadar cikiyorsun iiyde oynuyorsun. sonra bugünden yarina yok oluyorsun hamburg da. cok titiz cekilde rusya ya satiyorlar. ordan da ayni kafadan gitmediyse neyim bu cocugun. ordan bjk a geldi isde. bir kere karsindaki insan in maddi durumu iyi olmadigini biliyorsa garson gibi mesela cok fena muamele yapar bu.

yukardan asgaya bakar resmen. köpek muamelesi yapar resmen.

bunlari ama dogal olarak tarftar bilmez yada futbol sever. kaliteli ayak diye bakar bu cocuga isterim der. perden arkasi kimse bilmez kolay kolay maalesef.

Orasini bilmiyorum zaten ama sadece isim/kalitel olarak bizim yedeklere boyle adamlar sart.. heleki 6+0+4 olarak..

Onun disinda bir çok futbolcu özel hayati yüzunden veto yer.. Kuluplerin cogu bunu zaten arastirir bilassa Turkiyede ama avrupa'da adam bunu fazla umursamaz, gece hayati asiri ise 1 uyar 2 uyarir.. 3. satar yada paf'a yollar.. olan Futbolcunun kendine olur..

images

Burdayız. :)

Al şu ARDA yı yönetim, parayı mezara mı götüreceksin? Ver 15 milyon EURO al. Yabancı sınırı önümüzü kapadı resmen diğer takımlar bizle mücadele edebilsin diye bu kural geldi.

Muslera

Şener Semih Chedjou Digne

Welo Sneijder Selçuk

Drogba Burak Amrabat

Sağ beki yerl iyapsak bile 7 yabancı. Peh. Bu iş zor harbiden, nasıl çıkacağız bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt