Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kesinlikle..... melo evine (Sao Paolo / Brezilya) zincirle bağlanması gereken, sahibine artık zarar boyutundaki bir pitbulldur. :yenieek:
Ve sağolsun yönetimin de, bunu yapmasına da az kaldı...
Tabiki Galatasarayin menfaatleri, seneye bu transfer yüzünden ligi kaybedip, Clde gruplara kalamazsak, o zaman kaybedeceğimiz gelirde Galatasarayin menfaatleri. En az 45-50 milyon euro olacak.
o zaman Karabükteki Yiğiti alalim, ucuz ve yerli. Y4>50 W33
ne ayaksin ?
Geçen sene bizi CL ye sadece melo mu götürdü sanki... :SS:
MELO>>>> GS Takımı:Roflol:
CL maçında kaçırdığı penaltı ile bizi 3 maçta 9 puana mecburiyetine drogba mı burak mı selçuk mu mahkum etti. Ne çabuk unuttunuz..
Buna rağmen, özenle mesajlarımda melonun futbolunu korumaya gayret ediyorum.. Ederimde.....:yenieek:
CL maçında kaçırdığı penaltı ile bizi 3 maçta 9 puana mecburiyetine drogba mı burak mı selçuk mu mahkum etti. Ne çabuk unuttunuz..
Buna rağmen, özenle mesajlarımda melonun futbolunu korumaya gayret ediyorum.. Ederimde.....:yenieek:
o melo buraya gelecek ve yine ŞAMPİYON olacağız....
Nedir bu Melo muhabbeti çözemedim ben![]()