Transfer Nöbeti (ARŞİV 10)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Melo gelmesin istiyordum da şu sıfatı görünce gelsin istiyorum :D

Evet kesinlikle..... melo evine (Sao Paolo / Brezilya) zincirle bağlanması gereken, sahibine artık zarar boyutundaki bir pitbulldur. :yenieek:

Ve sağolsun yönetimin de, bunu yapmasına da az kaldı...

o melo buraya gelecek ve yine ŞAMPİYON olacağız....

melo bu ayin 16 sina gelmesze bende gelmesini istemem. o zamana kadar non stop melo !!!! :D

onda sonrasi umrumda degil isim misim. faydali ola bilecek birisi alinsinda.

biz galiba birini alamayacağız....

neyse işimize bakak

muslera

eboue semih chedjou riera

hamit selçuk emre

sneijder

burak drogba

melo neden juventus ile antremanlara cikmiyor? gitsin form tutsun, gecen sene gibi gec gelecekse hic gelmesin, yine form tutmasinimi bekliycez

Tabiki Galatasarayin menfaatleri, seneye bu transfer yüzünden ligi kaybedip, Clde gruplara kalamazsak, o zaman kaybedeceğimiz gelirde Galatasarayin menfaatleri. En az 45-50 milyon euro olacak.

o zaman Karabükteki Yiğiti alalim, ucuz ve yerli. Y4>50 W33

Geçen sene bizi CL ye sadece melo mu götürdü sanki... :SS:

MELO>>>> GS Takımı:Roflol:

CL maçında kaçırdığı penaltı ile bizi 3 maçta 9 puana mecburiyetine drogba mı burak mı selçuk mu mahkum etti. Ne çabuk unuttunuz..

Buna rağmen, özenle mesajlarımda melonun futbolunu korumaya gayret ediyorum.. Ederimde.....:yenieek:

Felipe+Melo+Manchester+United+v+Galatasaray+3E2Zfhzh0DWl.jpg

Bu macta sakali cok klasti reisin

Kim gelirse gelsin içerde Manchester maçı ve kafa vuruşu kornere giden Melo taraftara doğru gider ve herkesi ayağa kaldırır taraftar gol olmuşcasına çıldırır ve kornere Burak kafayı vurur ve gol olur..

Aslında golü Melo'nun o hareketiyle atmıştık ve ben bu anı yıllarca unutmam..

Gönlümüzde çok ayrı yeri var Melo'nun alıştık karıştık ona..

Umarım tekrar parçalıyla görürüz..

CL maçında kaçırdığı penaltı ile bizi 3 maçta 9 puana mecburiyetine drogba mı burak mı selçuk mu mahkum etti. Ne çabuk unuttunuz..

Buna rağmen, özenle mesajlarımda melonun futbolunu korumaya gayret ediyorum.. Ederimde.....:yenieek:

e ozaman eboue yüzünden elendik clde muslera yüzünden ligde az kalsın puan kaybediyorduk ordu maçında. atamadı ama kurtardı penaltı var 3 puan kazandırdığı onlarıda unutma

Galatasaray da takim oyunu vardir , daha ötesi bir aile ortami vardir ve Melo da bu ailenin parcasi olmusdur resmen 2 yildir. ne onunla tek nede onsuz son 2 senede sampionluklar kazanilmadi. bunu ayirt etmek bukadar zormu acaba ?

Hiçbir futbolcu takımdan üstün değildir Cristiano Ronaldo,Messi bile olsalar ama şunu unutma hepsi dişlinin çarkıysa bizim en iyi çarklarımızdan biri Melo..

Ve sen o çarkı çıkardığında takım eskisi gibi olmayabilir bu bir kumardır..

o melo buraya gelecek ve yine ŞAMPİYON olacağız....

Siz melo ile şampiyon olun.. Hayırlı olsun.:confused:

Ama biz GS ile bu sene TSL de direk CL şansı ;

ve CL de tekrar en az çeyrek görerek 30-35M€ daha cukkalamak hedefindeyiz...:yenieek::cool::cool:

ya melo giderse ve kim gelirse gelsin bu son 2 yildaki Galatasaray takimi izlemeyiz. baska takim ortaya cikar. basarili oluruz olmayiz baska konu ama baska takim kimyasi ortaya cikar.

selcuk+ melo bu ikili bu takimin kalbidir+beynidir resmen. bunu kimse inkar edemez bence.

yokmu forumda melo alınmalımı yoksa başka alternatifleremi yönelilmeli diye anket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt